Amfitrion - Corina

 Revista VIVA
.

In ultimii doi ani, Corina a lasat deoparte ambitiile profesionale si a preferat sa se ocupe mai mult de cresterea lui Robin (2 ani). Acum insa considera ca a sosit momentul sa se intoarca in topuri, acolo unde ii este locul.

CorinaCorina ne-a invitat chiar la ea acasa si ne-a povestit totul despre revenirea sa in muzica. Intr-un decor minimalist, in care totul era asezat cu o precizie matematica (pana si eclerele cu ciocolata erau aliniate ca niste soldati!), am inteles din prima ca artista a pregatit in cele mai mici detalii o revenire cu totul spectaculoasa!

Pentru noul concept de lansare ai angajat o armata de profesionisti. Care sunt asteptarile tale de la aceasta lansare?
O armata? De fapt, da (rade), am alaturi de mine o echipa extinsa de oameni foarte rigurosi – si pentru compozitie, si pentru productia muzicala. Ma reinventez, mi-a placut exprimarea ta si o preiau, iar din punct de vedere vestimentar, lucrez cu oameni specializati la conceptul show-ului de lansare, la cel al videoclipului pentru piesa „No sleepin si la toate detaliile campaniei de relansare. Ce asteptari am? Ma astept ca reintalnirea cu publicul sa fie la fel de placuta pentru fanii mei, asa cum este pentru mine.

Citeste continuarea articolului in numarul de noiembrie al revistei VIVA!
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton