Alina, Dorian & Sore: Livin’ la vida loca

 Revista VIVA
.

Fata buna, fata rea si baiatul disputat de amandoua in Pariu cu viata' (Pro Tv) au realizat pentru VIVA! primul lor shooting impreuna. Alesi din 30 000 de participanti la casting, celor trei actori si membri ai trupei La-La Band inca nu le vine sa creada ca sunt celebri.
 

Vedetele din showbiz pot fi interesante, pot fi carismatice, pot fi spumoase, dar foarte rar se intampla sa aiba candoare. In general, nu este nevoie de asa ceva si nici nu se recomanda, dar atunci cand o intalnesti, realizezi ca iti lipsea, de fapt. Mai mult decat atat, intalnirea cu Alina, Sore si Dorian a fost primul moment din viata mea in care mi-am zis la naiba, imbatranesc!' Nu doar pentru faptul ca cei trei au 18, 22, respectiv 23 de ani, ci si pentru entuziasmul si energia lor incredibila. Daca as incepe sa-i descriu, cel mai probabil as ajunge sa ma folosesc de sintagme precum The Young and The Restless'. Asa ca ma opresc la timp si-i las pe ei insisi sa se descrie.

Alina Eremia
Ma intreb cum jonglezi intre studii si filmari, mai ales ca esti la varsta marilor examene…
Imi fac timp in functie de programul de filmari, incerc sa ajung cat de mult pot la liceu, sa recuperez toata materia la care am lipsit. Pentru mine scoala este foarte importanta si imi doresc sa am rezultate cat mai bune.
Intriga serialului pleaca de la un pariu pe care Andrei l-a pus cu amicii sai si al carui subiect este chiar personajul tau. Ai fost vreodata subiectul unui pariu in realitate?
Nu, si sper sa nu mi se intample acest lucru, personajul meu suporta deja consecintele unui astfel de pariu si chiar nu mi-as dori ca aceasta situatie sa se transpuna si in viata reala. (…)

Sore Mihalache
Am vazut ca ai pe mana un tatuaj cu mesajul totul se intampla cu un motiv', scris in engleza. Care crezi ca este motivul pentru care tu ai ajuns in Pariu cu viata'?
Am ajuns aici pentru ca mi-am dorit din tot sufletul, si mintea mea a lucrat cateva luni pentru indeplinirea dorintei. Cred ca putem influenta si atrage intamplarile din viata noastra daca suntem convinsi ca ele trebuie sa se intample.
Se spune ca fetele rele ajung unde vor ele. Crezi in acest lucru?
Eu cred in karma oamenilor, asa ca binele atrage bine intotdeauna! (…)

Dorian Popa
Spre deosebire de colegele de platou, Alina si Sore, care au un background muzical, tu lucrai intr-o banca inainte de Pariu cu viata'. Cum ai luat decizia sa participi la casting?
Mai precis, nu mai eram angajat inainte de a participa la casting, fiindca eram in ultimul an de facultate si nu voiam sa am probleme. Am primit vestea despre casting de la mama mea, care m-a sunat stiind ca o sa imi surada ideea. Nu am ezitat si mi-am depus candidatura online.
Descrie-mi viata ta de acum un an. Ce faceai intr-o zi ca asta?
(…)

Citeste continuarea in numarul de februarie al revistei VIVA!
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton