Alice Peneacă - Direct din New York, despre relaţia cu Bobby Păunescu

 Florentina Liutic
.

Frumoasa Alice Peneacă  tocmai și-a sărbătorit al doilea an de căsătorie cu milionarul  Bobby Păunescu, într-o vacanță în Italia. Această ședință foto a avut loc, însă, la New York, orașul unde ar vrea să se stabilească. Dacă va reuși să-l convingă și pe Bobby….

Când urmăresc contul de Instagram al lui Alice Peneacă, mă lovește invidia. Cum poate arăta femeia asta atât de bine?! Cu poste­riorul acela bombat și sânii perfecți, pur și simplu mă face să o privesc minute în șir. Chiar dacă n-a avut ni­ciodată înălțimea standard pentru modeling, Alice e dovada vie că, având un pic de încredere în sine, se poa­te ajunge departe. La New York, de exemplu, unde frumoasa soție a omului de afaceri a petrecut mai multe luni singură. Acolo unde aceasta și fotogra-ful de origine română Adrian Nina și-au imagi-nat un scenariu foto, in-spirat din celebrul serial „Desperate Housewives, combinat cu glamourul din „The Great Gatsby. Cu o soție atât de frumoasă plecată departe, Bobby Păunescu a avut din nou de înfruntat zvonuri cu privire la divorțul de aceasta. Lumea a speculat fiecare imagine postată de cei doi pe conturile de socializare. Dar după ce în imagini de la petreceri și de prin cluburi s-au duelat, cei doi au reve­nit la momentul zero al relației lor: ziua nunții. „2 great years!!! another 100 years to go!!! You!!! posta Bobby Păunescu pe 18 iulie. „#2yearsofmarria­ge #happyanniversarymy­love îi răspundea Alice.

 

În primul rând, spune-ne unde ești, cum îți petreci vara, unde e Bobby în pla­nurile tale de vacanță?

Suntem amândoi în vacanță la Positano acum, unde sărbă­torim al doilea an de la căsăto­rie! Prietenul meu cel mai bun are un hotel aici, așa că avem parte de cea mai frumoasă vacanță în fiecare an.

 

Ședința foto pentru VIVA! a avut loc la New York, unde înțeleg că ai petre­cut mult timp în ultima vreme. Ce te leagă de acest oraș?

Am stat la New York aproa­pe trei luni de zile. Am fost foarte tristă când am ajuns acolo, însă, după primele două săptămâni, m-am în­drăgostit de acest oraș. Am avut noroc să cunosc oa­meni deosebiți, iar grupul de români de aici chiar are grijă de mine. Îmi place foarte mult și aș vrea să mă mut aici. Rămâne să îl con­ving pe Bobby să se întoar­că la viața din NY!

 

Când erai mică, ai visat vreodată că vei avea viața fabuloasă pe care o ai  acum? Cel puțin așa pare din afară.

Am visat, desigur, și visez în continuare! Dar viața mea este absolut normală, poze­le de pe rețelele de sociali­zare sunt oportunitățile jo­bului, care, din păcate, nu durează la nesfârșit.

 

Ți-a fost ușor să te adap­tezi la lumea lui Bobby Păunescu? Te-ai simțit respinsă, invidiată?

Pentru mine a fost o surpriză Bobby, pentru că eu nu știam exact „ce și cum, însă de „adaptat mi-a fost ușor. Nu pot spune că viața mea s-a schimbat foarte mult în ultimii ani. Sunt născută și crescută în București, iar părinții mei ne-au oferit mie și surorii mele întotdeauna tot ce ne-am dorit și am avut mereu oportunitatea să că­lătorim în lume. Din ferici­re, am avut noroc să primesc de la părinți tot ce mi-am dorit. Desigur, alături de Bobby văd lucrurile de la un nivel poate diferit, însă asta nu schimbă cu nimic per­soana care sunt acum.

Vezi continuarea in numarul de AUGUST al revistei VIVA!, la standurile de presa din 1 august.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton