Adi şi Sandra Mutu – În aşteptarea bebeluşului

 Florentina Liutic
.

Doi ani de relație, primul lor copil, un inel de Ziua Îndrăgostiților. Așa arată povestea lui Adi Mutu alături de Sandra, tânăra de 23 de ani cu care s-a mutat din prima zi de relație. După două căsnicii încheiate, fostul fotbalist pare că și-a găsit acum sufletul-pereche.
Faptul că citiți acum acest articol este, ca să ne aliniem spiritului Sărbătorilor, un fel de miracol. Într-adevăr, există un Dumnezeu al revistelor, cum ne place nouă să spunem în redacție, pentru că cel al carierei lui Adi Mutu ne-a pus piedici serioase în realizarea materialului. Dar să începem cu începutul… Adi fusese numit recent General Manager al clubului Dinamo când i-am propus coperta alături de Sandra Bachici, astfel încât programul său încărcat ne-a determinat să amânăm de vreo trei ori ședința foto. Chiar și în dimineața shootingului mă așteptam ca din clipă în clipă să intervină ceva. Totuși, la 10 fix, intră pe ușă Sandra, care nu doar că s-a dovedit a fi foarte punctuală, dar și-a făcut și temele, aducând prevăzătoare, într-o geantă de voiaj Louis Vuitton, perechi de pantofi Casadei, Valentino sau Cesare Paciotti din garderoba personală. Dar nu și pe Adi Mutu, care își uitase acasă un costum și fusese nevoit să se întoarcă din drum, înfruntând un trafic infernal.

 

cover-ianuarie

 

UN COPIL CU NUME SPECIAL
Am avut deci timp să stau de vorbă cu Sandra, o brunetă de 23 de ani și aproape 1,80 m înălțime, cu zâmbet perfect, dantură sclipitoare, gene dese, ochi mari, alegere deloc surprinzătoare pentru Briliant. Dacă nu aș fi știut, nu mi-ar fi trecut prin cap că este în trimestrul al doilea de sarcină, iar norocul ei nu este doar acela că a luat numai 2,5 kilograme în greutate: „Sarcina evoluează extraordinar, sunt extrem de fericită și recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot. Eu efectiv nu am știut ce înseamnă grețurile, îmi sunt străine simptomele cu care se confruntă majoritatea gravidelor.. Sandra vrea ca băiețelul lor să aibă un nume special pe care să nu îl întâlnești la tot pasul și a ales să nască prin cezariană. „Nici nu am luat în calcul nașterea naturală, sper să fie decizia corectă și să mă refac cât mai repede posibil, a completat, menționând, de asemenea, că vor avea o bonă internă pentru copil, dar că va conta mult pe ajutorul venit din partea mamei sale. Eram în toiul conversației când pe ușă intră valvârtej Adi, anunțând ultimul lucru pe care vrei să îl auzi la o ședință foto de copertă: „Am doar o oră la dispoziție.. Pentru o idee cât mai clară asupra panicii care m-a cuprins, în mod normal un shooting Viva! durează peste patru ore. Aceasta e, se pare, în momentul de față, viața fostului fotbalist devenit Manager General al Clubului Dinamo și al Fundației sale De lAmore, ce se ocupă de cazuri sociale și donații. Poate pleca de acasă la 9 și se poate întoarce seara după 21.00, dar spune că îi place tot ce face acum, chiar dacă îi ocupă timp și îl epuizează.

 

AMINTIRI DIN 14 FEBRUARIE 2015
Cu ajutor din partea Sandrei, care își dorea, de asemenea, mai mult de cinci minute pentru un cadru, am reușit să prelungim un pic durata ședinței foto. În mod evident, Adi nu îi poate refuza nimic viitoarei mame a copilului său, pe care încearcă să o răsfețe de câte ori are ocazia. „Chiar și atunci când sunt foarte obosit, mi-a punctat. Mutu este cu vreo 15 ani mai mare decât Sandra, însă în cazul lor diferența de vârstă nu e perceptibilă. Poate pentru că se tachinează tot timpul, poate pentru că totul se întâmplă atât de natural între ei, cum spune ea… Dar, apropo de asta, l-am întrebat pe Adi când anume s-au mutat împreună, dacă la șase luni de la începerea relației o cerea deja în căsătorie, iar la un an organiza o ceremonie-surpriză de unire a destinelor în Cuba. „Locuim împreună încă din prima zi de relație, de pe 14 februarie 2015, a venit rapid răspunsul. „În lumea mea, asta se numește grabă, am zis. În lumea lui „nu e nicio grabă, lucrurile merg pe un făgaș normal al unei relații foarte frumoase. De fapt, Adi a știut încă din prima zi de relație că Sandra va fi soția lui, chiar dacă, oficial, acest vis va deveni realitate în februarie 2017, după ce inițial trebuia să se întâmple cu vreo două luni mai înainte. Din motive legate de întârzierea pronunțării sentinței judecătorești de recunoaștere a divorțului fostului fotbalist pe teritoriul României (nr: divorțul de Consuelo), cununia a fost amânată pentru Ziua Îndrăgostiților, când cuplul va sărbători și doi ani de relație. Sandra s-a gândit deja la ținutele pe care le va purta: „Încă nu știu exact ce voi purta la starea civilă, dar cel mai probabil va fi creația unui designer roman. Iar pentru petrecerea de seară mi-am achiziționat o rochie scurtă marca Balmain și pantofi tot de la același brand, recunosc că sunt o mare fană a mărcii. Nu mi-am dorit să fiu îmbrăcată în veșnica rochiță tip corset, baby doll. Pentru alegerea rochiei de mireasă cred că o să am adevărate bătăi de cap… așa că, de data asta, am încercat să simplific lucrurile pe cât posibil.. Dacă petrecerea din 14 februarie va fi restrânsă, doar împreună cu familia și câțiva prieteni, în vară va avea loc nunta cea mare, unde va îmbrăca rochia de mireasă.
DECIZIE MAJORĂ LA 38 DE ANI
În ciuda faptului că graba lui Adi ne-a pus pe toți pe jar, s-a râs mult la (poate) cea mai scurtă ședință foto din istoria revistei. Fostul fotbalist și viitoarea lui soție glumesc unul cu celălalt, călătoresc des împreună (de Revelion petrec în Abu Dhabi) și își fac tot timpul complimente. După două mariaje care nu au funcționat, Adi e de părere că acum și-a găsit echilibrul: „În mod cert sunt o variantă mai matură a mea acum, văd altfel conceptul de relație și lucrez cu mine zi de zi pentru a fi un soț cât mai bun pentru femeia pe care o iubesc. Împlinesc 38 de ani, cred că era timpul pentru niște schimbări în viața mea sentimentală.. Sandra nu își ascunde nici ea entuziasmul: „Au fost cei mai frumoși și intenși 2 ani din viața mea, 2 ani care nu reușesc să îmi dau seama când au trecut! (…) Ne-am dorit amândoi foarte mult atât căsătoria, cât și copilul. O relație așa frumoasă e păcat să nu fie fructificată, iar bebele e rodul iubirii noastre.. Pentru Adi, va fi al doilea băiețel, după Mario, fiul său și al Alexandrei Dinu, și al patrulea copil, fostul sportiv având totodată două fetițe din căsnicia cu Consuelo. Cu copiii săi, aflați în părți diferite ale lumii, Mutu se întâlnește la circa șase luni, dar speră ca pe viitor să îi poată revedea mai des. Sandra i-a cunoscut pe toți și e încântată de relația pe care a dezvoltat-o cu ei: „Vorbim mereu pe Facetime, atât cu fetele, cât și cu Mario. Are niște copii adorabili și îmi face plăcere să petrec timp cu ei, sunt părticică din el până la urmă, iar el e tot ce iubesc eu mai mult, sigur că îmi sunt dragi..

CINE CREDE ÎN SUFLETE-PERECHE
Din moment ce s-au mutat împreună din prima zi de relație, s-ar zice că Sandra nu a fost câtuși de puțin afectată de reputația de petrecăreț și cuceritor a lui Mutu, lucru pe care s-a grăbit să mi-l confirme: „Nu am stat să mă gândesc la aspectele astea superficiale, am reușit să văd dincolo de ele și să-l descopăr pe el exact așa cum e. Pur și simplu am crezut în mine, în intuiție, în faptul că putem clădi ceva puternic împreună și nu m-am înșelat. A fost o chestiune de timing, se pare că totul a fost în favoarea noastră, ni s-au aliniat planetele, cum s-ar zice.. Dacă Adi este foarte prins cu munca, Sandra, absolventă de Psihologie, mai așteaptă: „Am niste proiecte în minte, însă cu timpul o să îmi dau seama încotro aș vrea să mă îndrept; momentan, vreau să mă axez pe copil și să fiu o mamă cât mai bună.
Ultima întrebare nu a mai venit din partea mea, ci din partea lor: „Crezi în suflete-pereche? Noi, da! Datorită faptului că ne asemănăm foarte mult, facem totul împreună, ne plac aceleași lucruri, totul e atât de simplu între noi, comunicarea e excepțională. Credem că acesta e unul din secrete, pe termen lung asta menține o relație, regăsirea de sine în celălalt partener..

 

OANA POPOIAG Foto OLTIN DOGARU

Stilist: SILVIA CRISTESCU
Coafură: CAMELIA NEGREA
Machiaj: ANDRA MANEA
Vestimentație Sandra: Cristina Săvulescu,
Murmur, Marie Ollie
Accesorii: dressbox.ro și garderoba personală
Vestimentație Adrian: garderoba personală
Fotografiile au fost realizate la Cherie Hotel Boutique&Restaurant. Mulțumim pentru sprijin!

 

 

 

 

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton