EXCLUSIV INTERVIU & FOTO Adelina Chivu, aventură online

 Adina Rosetti
.

Adelina Chivu este decisă să demareze un proiect online. Şi cum de la Milano vine moda, fosta jurnalistă s-a gândit la un business legat de zona fashion.

 

De la ce item pornesti alegerea unei tinute?

In general de la incaltaminte. Pentru scoala imi aleg mereu incaltari comode pentru ca merg pe jos in fiecare zi si nu am dispozitie de mers pe tocuri la 7 dimineata. Normal ca si tinuta va fi una lejera si confortabila. Cu tocurile nu sunt buna prietena si admir foarte mult femeile care poarta toc la ora 12 la pranz. Mi se par feminine si sexy.

 

Recent s-a incheiat Saptamana Modei de la Paris. Ce show ti-a placut cel mai mult?

Eram in plina sesiune si nu am reusit sa ajung decat la show-ul Prada. Un spectacol interesant si… foarte scurt. Din cate am inteles de la colegii mei, prezentarile brandurilor bridge sunt cele mai spectaculoase. Cei din pret-a-porter sunt mai minimalisti. Ce ma bucura pe mine este ca si in cadrul acestor manifestari apar din ce in ce mai des activitati digitale.

 

Dintre tendintele sezonului, care este preferata ta?

Eu nu vanez trenduri. Optiunile mele sunt relativ constante. Cand apar colectiile noi, eu caut ce mi se potriveste mie, nu ce e in trend. Daca as urma trendul de anul acesta, ar trebui sa fiu o zebra… Prefer sa raman Adelina.

 

Crezi ca in afaceri sunt mai importante studiile de specialitate sau flerul?

Cred ca amandoua sunt la fel de importante. Degeaba ai fler daca nu stii ce sa faci cu el. Eu mereu am crezut in importanta studiilor, mai ales pentru o femeie. In plus, ai mai multa credibilitate si incredere in tine, ai o baza. Bine, acum depinde si cum ai facut studiile astea, daca ai invatat sau ai platit atestarile pe care le ai…

 

Cum vezi cariera ta peste 5 ani?

Habar n-am! De fiecare data cand mi s-a pus acest gen de intrebare am dat raspunsuri care nu s-au realizat, asa ca evit.  Nu imi place sa prezic viitorul. Imi place sa traiesc momente de calitate, constructive, care implicit vor avea urmari pozitive.

 

Unde se va afla cartierul general al companiei si cum va veti imparti responsabilitatile tu si partenerul tău de business, Maria Apostol?

In Romania, evident si vom cauta tineri cat mai talentati cu care sa colaboram. Responsabilitatile nu le vom imparti in niciun fel. Evident, eu voi tine cont de opiniile Mariei Apostol pe partea de Comunicare de exemplu, unde ea este super-specialista, la fel cum ea va tine cont de cunostintele mele de web-marketing. Dar, in principiu, ne vom consulta la luarea fiecarei decizii si impreuna vom emite verdicte.

 

Cum te simti in „armura' de manager al noului tău business online?

Deocamdata bine pentru ca suntem la stadiul de pus totul pe hartie, aprobari si birocratie, iar toate aceste lucruri le fac impreuna cu oameni care imi sunt si prieteni. Pe viitor sunt putin stresata, dar ma linisteste gandul ca o am alaturi pe Maria si ea are o experienta de ani buni de lucru cu oamenii. Stiu sigur ca nu as putea niciodata sa dau un om afara. Si in plan personal, Cristi este cel desemnat in familia noastra sa gestioneze situatiile de acest gen. Nu imi place sa cert sau sa critic oamenii… (râde)

 

Iti mai amintesti care a fost primul item de designer pe care l-ai cumparat?

Da, imi amintesc foarte bine. Eram in vacanta la Paris si mi-am cumparat o jacheta de la Armani. Toata vacanta am fost foarte echilibrata cu cheltuielile de teama sa nu raman fara bani. Si nu a fost ultima data cand am sacrificat restul placerilor vinovate' pentru o piesa vestimentara. Doar sunt femeie, nu?

 

Adelina Chivu, VIVA! aprilie 2013, foto Cosmin BumbutAdelina Chivu, VIVA! aprilie 2013, foto Cosmin Bumbut

 

Citeste restul interviului in numarul de aprilie al revistei VIVA!

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton