Adela Popescu si Radu Valcan - Inceputul unei iubiri - VIDEO

 Revista VIVA
.

Sunt, cum se spune, pe val. Sunt tineri, frumosi, si formeaza cel mai nou cuplu din showbiz. I-am privit cu admiratie, recunosc: Adela (24) era proaspata ca o zi de vara, stralucind langa Radu (34), un barbat in toata firea, si, inutil sa adaug, sexy, nu-i asa?

Adela Popescu, Radu ValcanTotul a inceput cu participarea Adelei la „Dansez pentru tine'. A fost o competitie grea in care Adela a avut nevoie de incurajari, de prieteni, de ganduri bune. Cel mai activ s-a dovedit a fi chiar Radu Valcan, colegul ei de platou, protagonistul serialului „Iubire si Onoare'. Mesajele sale au fost din ce in ce mai tandre, trezind interesul tinerei femei.

Asa au ajuns sa se intalneasca, de fapt, sa se priveasca, sa se cunoasca si sa doreasca sa fie impreuna. Si-au facut bagajele si au plecat, impreuna cu prietenii, in prima lor calatorie, cum au definit-o chiar ei, „de cunoastere'. Acum sunt la inceputul relatiei, adica in faza aceea care ne place tuturor, cea de indragosteala, cand genunchii tremura, cand un sms conteaza mai mult decat o scrisoare de amor si cand o cina cu cartofi prajiti si o salata e romantism curat.

I-am intrebat de toate, primind tot felul de raspunsuri: fie incurcate, fie amuzate, fie foarte directe. Venisera de ceva vreme din Bali, destinatia de vacanta pe care si-au ales-o intamplator, la inspiratie, chiar de pe aeroportul de la Frankfurt. Ajunsesera acolo cu niste prieteni si urmau sa decida unde pleaca mai departe. Voiau o tara calda, si, cum insula Bali li s-a parut potrivita, si-au cumparat bilet si asta a fost. Au stat acolo 12 zile, timp in care au explorat locul cu rucsacul in spate, descoperind contrastul dintre resortul luxos unde se cazasera si viata simpla a bastinasilor. Filosofia de viata a acestora, „raiul este pamant, noi il facem, noi il traim' s-a mulat perfect pe starea de spirit a celor doi.

Citeste continuarea articolului in numarul de februarie al revistei VIVA!

 

 Adela Popescu si Radu Valcan

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton