Acasa la Ileana si Catalin Badiu

 Revista VIVA
.

Caldura mare, dupa-amiaza de sambata, sete. Ma simteam ca in nuvela „La tiganci' a lui Mircea Eliade, mai cu seama ca ma aflam pe o strada cu case, muta in soarele coplesitor si arsa de o lumina nemiloasa. Nici
praful orasului nu lipsea din peisaj, cu toate ca parcul era aproape…
 

Ileana, Sasha, Catalin BadiuCe cautam pe acea straduta la ora la care oamenii normali dorm sau isi fac siesta cu o limonada rece in fata? Simplu: ne indreptam spre locuinta familiei Badiu si era singura zi in care puteam realiza pictorialul pe care il vezi. Zilele de weekend sunt, de altfel, pentru cei doi, Ileana(37) si Catalin (36), singurele pe care le petrec impreuna intr-o saptamana.

Explicatia e simpla: Catalin este medic chirurg la M¼nchen, intr-una dintre cele mai importante clinici din lume, Deutsches Hertzzentrum. Opereaza inimi adica, ceea ce nu-i putin lucru. De fapt, sa fiu sincera, am fost usor inhibata in fata acestui om ale carui maini dau, celor bolnavi, o noua sansa la viata. Locuieste, asadar, in Germania. Vine acasa numai in weekend pentru a-si vedea familia care, de doi ani, mai are un membru: Sasha, un copil fericit si vesel, despre care amandoi spun ca este intruchiparea perfecta a iubirii lor, fiindca altfel nu-si explica cum de e asa de linistit si zambitor, in conditiile in care sarcina Ilenei a fost atat de grea, in timpul celor 9 luni ea simtind numai durere si suferinta din cauza unei boli hepatice declansata de intoleranta la progesteron.

Ileana a fost intrebata de atatea ori si de atata lume de ce nu pleaca din tara pentru a se stabili in Germania, incat a ajuns ea insasi sa creada ca are o problema. Glumeste cu asta, dar ramane ferma pe pozitie: „Am o dependenta pe care nu o intelege nimeni, e vorba de o dependenta geografica. Nu pot pur si simplu sa plec de aici! Cand aud ca mai pleaca un prieten din tara, ma apuca jalea, imi vine sa spun «saracul»… Cred ca sunt defecta sau am o problema, dar pur si simplu nu pot concepe sa plec si uite cum ne chinuim de ani de zile'.

Citeste continuarea articolului in numarul de august al revistei VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton