Rețetă de tochitură de porc cu cârnați. Preparatele românești sunt printre prefaratele noastre. Tochitura este un preparat tradițional care are succes de fiecare dată la o masă în familie. Dacă dorești să îi răsfeți pe membrii familiei cu un preparat gustos, tochitura de porc cu cârnați este rețeta perfectă.
CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!
Pentru a prepara o tochitură de porc cu cârnați gustoasă nu trebuie să ai un talent culinar aparte. Nu trebuie decât să pui suflet în mâncare și să urmezi pașii de mai jos. Rezultatul te va da pe spate, iar cei pe care îi vei avea la masă îți vor mai cere o porție.
Citete și: Rețetă de ciulama de ciuperci cu mămăligă
Citește și: Rețetă de pilaf cu carne de pui.E gustos și hrănitor
Citește și: Ciorbă țărănească cu afumătură.Rețetă simplă de făcut
Citește și: Rețetă de tartă cu căpșuni.Cel mai gustos desert
Rețetă de tochitură de porc cu cârnați –
Ingrediente
– 600
grame carne de porc (spată)
– 4 cârnați semiafumați
– 2 cepe mari
– 5 căței de usturoi
– 150 gr sos de roșii cu ardei
– sare
– 150 ml apă
– piper
– pătrunjel verde
– ouă ochiuri
Rețetă de tochitură de porc cu cârnați – Preparare
1. Pentru
început, tăiați cârnații în bucățele și puneți-le într-o tigaie cu ulei încins
pentru aproximativ 5 minute.
2. După ce sunt gata, scoateți cârnații, iar
în grăsimea din tigaie puneți la călit carnea tăiată bucăți mici.
3. După aceea, scoateți carnea și puneți-o
într-un vas. De asemenea, în grăsimea rămasă căliți ceapa și usturoiul pe care
le-ați tăiat mărunt.
4. În momentul în care ceapa devine aurie,
adăugați cârnații și carnea. Apoi, puneți și apa caldă și sosul de roșii cu
ardei.
5. După care, tot ce trebuie să faceți este să lăsați să fiarbă cu capac, la foc mic, până în momentul în care carnea devine fragedă, potrivit stiridiaspora.ro.
6. La sfârșit, adăugați sare și piper după
gust și pătrunjelul tăiat mărunt.
7. Puteți servi tochitura cu mămăligă și ou.
Poftă bună!
Sursa Foto: shutterstock.com