Șnițel parizian de pui. Rețetă fără pesmet

 Ifrim Georgiana
.

Șnițel parizian de pui. Nu sunt necesare multe ingrediente și nu trebuie să aloci nici prea mult timp pentru modul de preparare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Șnițel parizian de pui. Spre deosebire de șnițelul vienez, cel parizian se prepară fără a folosi pesmet. Aspectul interesant al acestuia este dat de faptul că rețeta urmează pașii făină-ou-făină, în loc de clasicul făină-ou-pesmet. Acest preparat poate fi consumat alături de piure, mazăre, varză de Bruxelles, mousse de sparanghel verde cu mazăre și tarhon, salată de morcovi cu iaurt și usturoi și multe altele.

Citește și: Rețetă de alivenci moldovenești

Citește și: Rețetă de gogoșari în sos de bulion

Citește și: Rețetă de compot de struguri, fără conservanți

Citește și: Rețetă de paste bolognese la cuptor

Șnițel parizian de pui – Ingrediente

1 kilogram pulpe de pui dezosate, fără piele

3 ouă întregi

5 linguri de făină

100 mililitri apă minerală

sare, piper

ierburi aromatice

usturoi granulat

ulei pentru prăjit

Șnițel parizian de pui – Mod de preparare

1. Începeți cu carnea. Pulpele se spală bine și se lasă la marinat în ulei de măsline, sare, piper, usturoi granulat și ierburi aromatice pentru cel puțin o oră.

2. Într-un castron, se bat ouăle cu puțină apă minerală și sare. Treptat, sea adaugă făina și se amestecă continuu, potrivit playtech.ro.

3. Într-o altă farfurie, se pun câteva linguri de făină. Pulpele se tăvălesc prin făină, apoi se trec prin aluat. Ulterior, bucățile de carne se prăjesc, pe rând, câte 7-8 minute pe fiecare parte.

4. După ce se rumenesc, pulpele se pun pe un șervețel absorbant de hârtie. Acestea pot fi servite alături de o varietate de garnituri. Poftă bună!

Sursa foto: Freepik

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton