Salată de boeuf pentru Paște. Rețeta lui Florin Dumitrescu

.

Salată de boeuf pentru Paște. Sărbătoarea Învierii Domnului se apropie cu pași repezi, iar gospodinele deja își fac planuri pentru cum va trebui să arate masa de Paște. Rețeta lui Florin Dumitrescu ne vine în ajutor pentru a-i da pe spate pe cei dragi cu cea mai bună salată de boeuf .

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Salată de boeuf pentru Paște. Acest preparat este nelipsit de pe masa românilor în ziua în care sărbătorim Învierea Domnului. Rețeta lui Florin Dumitrescu este inedită și perfectă pentru a impresiona pe toată lumea.


Salată de boeuf. Rețeta lui Florin Dumitrescu – Ingrediente

– 4 ouă

– 300g de pulpă de vită fiartă

– 300 g de cartofi fierți

– 150 g de morcovi fierți

– 80 g de mazăre fiartă

– 80 g de gogoșari murați

– 80 g de castraveți murați

– 400 ml de ulei de floarea soarelui

– 2 linguri de muștar

– 1 lămâie

Citește și: Cozonac dospit la rece.Rețeta Gabrielei Cristea

Citește și: Drob de miel.Rețeta lui Chef Cătălin Scărlătescu

Citește și: Pește halibut în sos de ciuperci.Rețetă simplă


Citește și: Plăcintă cu portocală.Rețeta preparată Majda la Chefi la Cuțite

Salată de boeuf – Mod de preparare

1. Într-o oală cu apă sărată, puneți pulpa de
vită întreagă la fiert.

2. În momentul în care carnea este gata, adăugați
legumele întregi la fiert. După ce legumele sunt gata, lăsați-le să se răcească.


3. După care, tăiați legumele în cuburi de aceeași dimensiune.

4. În continuare, pregătiți maioneza din două ouă. După ce este gata, trebuie s-o lăsați la rece până la finalizarea rețetei.

5. Apoi, tăiați și carnea cubulețe de aceeași dimensiune cu legumele. Unul dintre trucurile lui Florin Dumitrescu este că fiecare legumă se amestecă separat cu maioneza, în care au fost puse mai apoi și murăturile, pentru gustul acrișor, potrivit spynews.ro.


6. Un alt sfat al celebrului bucătar constă în
faptul că legumele și carnea trebuie să fie reci atunci când se amestecă cu
maioneza. Dacă nu, compoziția se na înmuia și se va strica.

7. În plus, trebuie să fierbeți ingredientele în
apă sărată și să le combinați reci.