Rețetă de tartar de vită. Tartarul este unul dintre cele mai ușoare aperitive pe care le poți prepara vreodată. Acesta este alcătuit doar din ingrediente crude, motiv pentru care nu necesită mult timp petrecut în bucătărie. În ultimii ani au tot apărut rețete noi, însă preferata mea rămâne cea de vită. Iată cât de ușor se pregătește!
CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!
Rețetă de tartar de vită. Atunci când îți dorești să îi surprinzi pe invitații tăi, trebuie doar să prepari această rețetă de tartar. Ai nevoie doar de câteva ingrediente pentru a obține cel mai bun aperitiv. Iată cum se pregătește!
Citește și: Rețete de turtă dulce.Un desert delicios!
Citește și: Rețete de ouă umplute.Ușor de făcut!
Citește și: Bruschete rapide:2 rețete perfecte pentru seara de film
Citește și: Rețeta de foccacia fără gluten, cu măsline și rozmarin, a Elenei Gheorghe
Rețetă de tartar de vită – Ingrediente
- mușchi de vită
- un ou
- ceapă verde
- castravete
- muștar
- unt
- ardei iute
- pătrunjel
Rețetă de tartar de vită – Mod de preparare
- Ne vom ocupa în primă instanță de carne. Pentru a obține un tartar absolut delicios, mușchiului de vită i se va îndepărta grăsimea, în așa fel încât carnea să rămână macră.
- După ce am îndepărtat grăsimea, vom toca mărunt carnea la mână. Este recomandat să nu folosim mașina de tocat la această rețetă.
- Ceapa, castravetele și ardeiul iute se toacă mărunt și se adaugă peste carnea deja mărunțită.
- Se va sparge oul și se va separa gălbenușul de albuș. Gălbenușul va fi cel folosit pentru a lega întreaga compoziție a tartarului.
- Se adaugă și restul ingredientelor, se pune sare și piper după gust și se amestecă foarte bine.
- Se așează în farfurie și se ornează cu pătrunjel proaspăt.
Sursă foto: Shutterstock