Rețetă tartă de cocos de post. Un deliciu!

.

Rețetă tartă de cocos de post. Este gustoasă, extrem de ușor de făcut și este și de post! Încearcă și tu această rețetă de tartă de cocos de post și te vei îndrăgosti pe loc de ea. Iată de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Rețetă tartă de cocos de post. Ce este mai bun decât o tartă tocmai scoasă din cuptor? Ei bine, astăzi îți vom arată o nouă rețetă, de data aceasta să fie și de post. Iată ce trebuie să folosești pentru tartat de cocos de post.

Citește și: Rețetă de drob de post cu morcovi și cartofi

Citește și: Rețetă tort de post fără coacere.Simplu de făcut!

Citește și: Rețetă de plăcintă cu spanac și orez.Simplă și gustoasă

Citește și: Rețetă gulaș de ciuperci.Extrem de gustoasă!


Rețetă tartă de cocos de post. Ingrediente

Pentru umplutură:

200 g fulgi de cocos

8 linguri de ulei de cocos nerafinat

40 g făină

2 linguri zahăr

1 lingură zeamă de lămâie

1 praf de sare

Pentru umplutură:

600 ml lapte de cocos

90 g zahăr tos

1 praf de sare

60 g amidon

Rețetă tartă de cocos de post. Mod de preparare

  1. Ne vom ocupa în prima fază de aluat. Amestecăm toate ingredientele bine. Ungem bine o tavă cu ulei și adaugă aluatul. Bagă totul la cuptorul preîncălzit la 170 de grade, pentru 12-13 minute.
  2. După ce observi că este aproape gata, scoate aluatul și lasă-l la răcit în frigider.
  3. Acum ne vom ocupa de umplutură. Punem într-o crăticioară 400ml de lapte de cocos cu sarea și zahărul. Amestecăm bine, până observăm s-a dizolvat zahărul.
  4. În alt vas vei amesteca restul de lapte rămas cu amidon.
  5. După ce ai dat compoziția de foc, pune deasupra compoziția obținută din lapte cu amidon.
  6. După ce ai amestecat bine, pui totul iar pe foc și amestecă timp de 1 minut, informează Unica.
  7. Dă compozița de pe joc și acum poți pune vanilia și uleiul de cocos.
  8. Lasă totul la răcit și apoi vei turna compoziția peste aluatul din frigider.
  9. Vei lăsa tarta de cocos de post la rece pentru 1 oră- 1 oră jumătate, iar apoi o poți orna cu fructe sau poți lăsa așa.

sursă foto- Pixabay