Rețetă de supă miso

.

Rețetă de supă miso. Acest preparat este extrem de delicios, se gătește ușor și este gata în numai 10 minute. Dacă vreți să încercați o rețetă japoneză inedită și să vă impresionați membrii familiei sau prietenii, mai jos veți regăsi pașii pe care trebuie să îi urmați. Iată ingredientele necesare și modul de preparare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Rețetă de supă miso. Această supă se obține prin fermentarea boabelor de soia și este o specialitate specifică bucătăriei japoneze. Supa Miso poate fi făcută din alge marine, legume (daikon, spanac, conopidă, cartofi, ceapă, napi etc.), ciuperci și carne. În Japonia, preparatul se consumă în orice moment al zilei, având în vedere conținutul ridicat de vitamine și proteine.

Citește și: Rețetă de chifle suedeze sau Kardemummabullar

Citește și: Cea mai delicioasă rețetă de omletă pentru micul dejun. Nu trebuie să adaugi lapte


Citește și: Rețetă de tocană de năut cu legume

Citește și: Rețetă de pâine de casă. Aveți nevoie de trei ingrediente

Rețetă de supă miso – Ingrediente

1 pachet de paste udon

 500 ml supă de legume

 1 lingură pastă miso

 jumătate de linguriță de condimente hondashi

 1 ou

 ceapă verde


Rețetă de supă miso – Mod de preparare

1. Supa de legume și hondashi se pun la fiert și se lasă pe foc timp de aproximativ două minute.

2. Ulterior, se adaugă pastele udon și se mai lasă alte 3 minute la foc mic, potrivit retete.unica.ro.

3. În această etapă, se închide focul și se adaugă pasta miso și ceapa verde tăiată rondele. Toate ingredientele se amestecă bine.

4. Acest preparat se servește cu ou poșat (sau fiert), susan negru, alge de mare wakame sau tofu. Poftă bună!

Sursa foto: Freepik