Rețetă de supă de legume cu cașcaval vegetal

.

Rețetă de supă de legume cu cașcaval vegetal. Atunci când ți-e poftă de o supă, însă nu știi ce rețetă să alegi, noi îți recomandăm una extrem de gustoasă. Aceasta va deveni imediat preferata familiei tale și poate fi consumată atât de vegani, cât și de oamenii care țin post. Iată cum se prepară!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Câteodată, organismul are nevoie de o masă caldă, constituită din supă sau ciorbă. În perioada postului, există destul de puține alternative, însă nu trebuie să fie un motiv de îngrijorare. Noi vă recomandăm cea mai bună rețetă de supă de legume cu cașcaval vegetal. Iată de ce ingrediente ai nevoie!

Citește și: Rețetă de prăjitură la cană.E gata cât ai clipi!

Citește și: Sashimi duet de somon și ombrina cu sos asiatic de mango.Rețeta lui Chef Hadad

Citește și: Rețetă salată de icre de știucă.Simplu și rapid!


Citește și: Rețetă mâncare de cartofi fără carne.Ca la mama acasă!

Rețetă de supă de legume cu cașcaval vegetal – Ingrediente

  • 1 fir subţire de praz
  • 1 morcov mediu
  • curăţat de coajă
  • 1 cartof
  • 1 ţelină mică
  • 1 ceapă medie
  • 5 linguri ulei de măsline
  • 4 fire de cimbru proaspăt şi un praf de cimbru uscat
  • 2 linguri făină
  • 700 ml apă
  • 1 broccoli rupt în mănunchiuri
  • 1 legătură de pătrunjel tocat mărunt
  • 50 g caşcaval vegetal
  • sare
  • piper

Rețetă de supă de legume cu cașcaval vegetal – Mod de preparare

  1. Ne vom ocupa prima dată de legume. Prazul, morcovul, țelina și ceapa se spală și se curăță bine. Fiecare dintre acestea se va tăia, pe rând, încât dimensiunile să fie relativ egale.
  2. Se pune uleiul de măsline într-o oală, apoi se așează pe foc mediu. Când acesta s-a încins, se adaugă toate legumele, cu excepția mănunchilor de broccoli.
  3. Peste acestea, se presară frunzele de cimbru proaspăt și se lasă la foc pentru încă 10 minute, amestecându-se continuu, până se înmoaie.
  4. Se adaugă făina treptat peste, în timp ce se amestecă continuu. Acum se pune apa și se lasă să dea în câteva clocote. Abia după ce a fiert, se condimentează cu sare și piper.
  5. Se vor adăuga mănunchiurile de broccoli și se mai lasă la foc pentru încă 5 minute. Înainte de a stinge focul, presară puțin pătrunjel tocat.
  6. Aceasta se pune în farfurii, apoi se rade cașcavalul vegetal deasupra. Lasă-l să se topească până când supa are o compoziție creamoasă, potrivit Unica.

Sursă foto: Shutterstock