Rețetă supă cremă de spanac de post. Perfectă în post și nu numai, această rețetă este simplu de făcut, dar și extrem de sățioasă. Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru a face cea mai bună supă cremă de spanac de post.
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!
Rețetă supă cremă de spanac de post. Spanacul poate fi consumat în orice perioadă a anului. Însă, mulți aleg să îl mănânce cel mai mult atunci când țin post, întrucât este sățios și poți pregăti tot felul de preparate din el.
Rețetă supă cremă de spanac de post. Dacă vrei să ții post sau pur și simplu îți dorești ceva mai ușor, trebuie să încerci această rețetă de supă cremă de spanac. Iată cum trebuie să pregătești această supă cremă.
Citește și: Rețetă de mâncare de spanac cu orez
Citește și: Rețete cu spanac.Cele mai creative feluri de mâncare
Citește și: Rețetă de plăcintă cu spanac și orez.Simplă și gustoasă
Citește și: Cannelloni cu spanac și cașcaval.Rețetă de paste delicioasă
Rețetă supă cremă de spanac de post. Ingrediente
1 kilogram de spanac
2 cepe mici
3 cartofi
2 căței de usturoi
3 linguri de ulei de măsline
sare
piper
Rețetă supă cremă de spanac de post. Mod de preparare
- Curățăm ceapa și usturoiul și le tocăm mărunt. Punem cele 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie încăpătoare și călim legumele pentru 4-5 minute sau până observăm că și-au schimbat culoarea.
- Vom adăuga apoi spanacul și cartofii tăiați în cuburi cât mai mici. Mai lăsăm puțin pe foc, iar apoi vom pune deasupra apă până acoperim.
- Lăsăm totul să fiarbă și verificăm din când în când. Dăm totul de pe foc când observăm că legumele s-au fiert.
- Amestecăm bine cu un blender vertical și condimentăm după gust.
- Supa cremă de spanac de post se servește cu o linguriță de ulei și cu crutoane.
Poftă bună!
sursă foto- Shutterstock