Rețetă de supă cremă de hribi. Rapidă și gustoasă!

.

Rețetă de supă cremă de hribi. Supele sunt sănătoase și extrem de gustoase. Cea de pui este cea mai întâlnită, pentru că ne aduce tuturor aminte de gustul mâncării pregătite de mama acasă. Dacă vreți să încercați nou, dar la fel de delicios, noi vă recomandăm rețeta de supă cremă de hribi. Deși pare un preparat mai complex, se gătește imediat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Rețetă de supă cremă de hribi. Hribii sunt un adevărat miracol pentru organismul uman. Deși nu conțin zahăr și lipide, au un gust senzațional. Bogați în minerale și potasiu, au beneficii miraculoase și ajută chiar și la inhibarea tumorilor. Rețeta de supă cremă de hribi recomandată de noi le va păstra aroma puternică și vă stăpânește imediat foamea.


Citește și: Rețetă de dovlecei umpluți cu carne.Un deliciu culinar

Citește și: Rețetă de ciorbă de roșii cu găluște!Sănătoasă și gustoasă

Citește și: Rețetă de dulceață de struguri roșii.Ușor de pregătit!

Citește și: Rețetă pentru prăjitura Albinuța.Un desert delicios!

Rețetă de supă cremă de hribi – Ingrediente

50 g unt

1 legătură pătrunjel

1 baghetă franțuzească

Pentru crutoane

1 lingură făină

piper boabe și măcinat

sare

4 linguri ulei de măsline

2-3 cepe

2 rădăcini pătrunjel


1 kg hribi

5-6 căței usturoi

2-3 linguri pastă de măsline

Rețetă de supă cremă de hribi – Mod de preparare

1. Mai întâi, curățați hribii cum atenție. Trebuie să desfaceți pălăriuțele, să curățați pielițele, iar apoi apoi să spălați bine ciupercile, sub jet de apă rece.

2. Mai apoi, procedați la fel și cu codițele. Spălați apoi, din nou, ciupercile și lăsați hribii să se scurgă într-o sită, pentru ca apa să pătrundă mai ușor, notează retete.unica.ro.

3. După aceea, vă puteți ocupa de ceapă. Trebuie să o curățați complet, iar apoi să faceți același lucru și cu rădăcina de pătrunjel. Se spală bine și se lasă la fiert în apă cu sare.

4. Ulterior, puteți adăuga și cupiercile. Hribii se lasă să fiarbă la foc mic, iar pentru o aromă mai puternică, trebuie să acoperiți vasul cu un capac.
În timp ce ciupercile fierb, tăiați bagheta felii și apoi cubulețe potrivite.


5. Pregătiți apoi ingredientele pentru sosul aromat. Spălați întâi pătrunjelul, curățați usturoiul și mixați totul, adăugând și niște unt, sare și piper.

6. Apoi, treceți crutoanele prin sosul obținut. Le puteți introduce după la cuptor și sunt lăsate să se rumenească.

7. Între timp, verificați dacă ciupercile și rădăcina de pătrunjel au fiert suficient. Dacă da, le puteți scoate. Sunt lăsate apoi într-o sită să se scurgă, iar după aceea se pasează cu ajutorul unui blender. Adăugați după făina cernută și zeama în care au fiert legumele.


8. La final, veți obține o cremă fină, gustoasă, numai bună de servit alături de crutoane. Poftă bună!

Sursă foto: Pixabay