Rețetă supă cremă de ciuperci cu năut. Perfectă pentru zilele de vară și nu numai, această rețetă este simplu de făcut, dar și extrem de sățioasă. Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru a face rețeta de supă cremă de ciuperci cu năut!
CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!
Rețetă supă cremă de ciuperci cu năut. Dacă nu ai prea mult timp la dispoziție și vrei să pregătești un preparat rapid, dar totuși sățios, trebuie să încerci această rețetă de supă cremă de ciuperci cu năut.
Rețetă supă cremă de ciuperci cu năut. Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru a face supa cremă de ciuperci cu năut la tine acasă, dar și de ce pași trebui să ții cont!
Citește și: Rețete cu spanac.Cele mai creative feluri de mâncare
Citește și: Rețetă de plăcintă cu spanac și orez.Simplă și gustoasă
Citește și: Rețetă de mâncare de spanac cu orez
Citește și: Cannelloni cu spanac și cașcaval.Rețetă de paste delicioasă
Rețetă supă cremă de ciuperci cu năut. Ingrediente
400 g de ciuperci
200 g năut
3 linguri de ulei de măsline
150 de ml smântână pentru gătit
sare
piper
crutoane
Rețetă supă cremă de ciuperci cu năut. Mod de preparare
- Punem năutul la fiert și îl lăsăm pe foc pentru aproximativ 20 de minute. După ce observăm că a fiert, scoatem năutul și îl scurgem bine.
- Într-o oală se vor pune cele 3 linguri de ulei de măsline și când observăm că s-a încins, adăugăm ciupercile. Le călim pentru câteva minute și apoi adăugăm jumătate din cantitatea de năut. Punem 1 litru de apă și fierbem pentru câteva minute.
- Jumătate din cantitatea de năut o vom amesteca cu smântâna și o vom da prin blender. Ulterior, compoziția obținută o vom adăuga în supă.
- Condimentăm după gust cu sare și piper și oprim focul.
- Servim cu crutoane și pătrunjel.
Poftă bună!
sursă foto- Pixabay