Rețetă de supă cremă de castraveți

.

Rețetă de supă cremă de castraveți. Supele se numără printre preparatele de bază ale bucătăriei, în întreaga lume. Pe lângă faptul că au un gust senzațional, ele aduc și multe beneficii organismului. Sunt bogate în nutrienți, au puține calorii și oferă senzație de sațietate. Rețeta de supă cremă de castraveți recomandată de noi vă va cuceri instant!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Rețetă de supă cremă de castraveți. Supa cremă de castraveți nu ar trebui să lipsească din meniul nimănui. Acest preparat are o aromă deosebită și e gata în aproximativ jumătate de oră. Dacă vreți să vă dați familia pe spate cu un fel de mâncare inedit, încercați rețeta de supă cremă de castraveți recomandată de noi. Vă va cuceri pe loc papilele gustative.

Rețeta pentru supă cremă de castraveți. Pentru rețeta de supă cremă de castraveți aveți nevoie de doar câteva ingrediente. Sunt accesibile ca preț și se găsesc oriunde, în magazine sau piețe. Mai apoi, după ce le-ați adunat pe toate pe masă, trebuie doar să mai urmați cu atenție indicațiile următoare.


Citește și: Rețetă de roșii umplute de post.Rapidă și gustoasă!

Citește și: Rețetă de pastă de pește pentru iarnă.Ușor de făcut!

Citește și: Rețetă de rulouri cu guacamole.Simplu de făcut!

Citește și: Rețetă de friptură de iepure la cuptor.Un deliciu!

Rețetă de supă cremă de castraveți – Ingrediente

  • un kg castraveți
  • 40 g brânză feta
  • 100 ml smântână
  • 2 linguri ulei
  • o ceapă
  • ketchup pentru servit
  • câteva frunzulițe de mentă
  • sare
  • piper

Rețetă de supă cremă de castraveți – Mod de preparare

1. Ocupați-vă întâi de „vedeta’ rețetei, castravetele. Trebuie să curățați toți castraveții de coajă, iar mai apoi să le scoateți și semințele.

2. După aceea, dați pulpa rămasă din castravete pe răzătoare. Pentru a ieși cum trebuie, folosiți partea cu ochiuri mici.


3. Apoi, castraveții răzuiți se adaugă în bolul unui mixer. Puneți pe deasupra cantitatea de brânză indicată, 2 linguri smântână și uleiul. Mixați toate ingredientele.

4. Pentru un gust și mai bun, puteți presăra acum sare și piper, după preferințe. Lăsați apoi preparatul la rece timp de două ore.

5. Supa cremă de castraveți recomandată de noi se servește alături de bucățele de ceapă fine, ketchup și piper. De asemenea, o puteți asezona și cu puțină mentă, scrie site-ul libertateapentrufemei.ro. Asta a fost tot. Sperăm că v-a plăcut această rețetă și că o veți mai încerca. Poftă bună!

Sursă foto: Shutterstock