Rețetă ruladă pavlova. Dacă ai poftă de ceva dulce, dar nu ai prea mult timp la dispoziție pentru preparare, încearcă acestă rețetă de ruladă pavlova. Se face extrem de ușor și ai nevoie de doar câteva ingrediente!
CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!
Rețetă ruladă pavlova. Ți-e dor de ceva dulce sau pur și simplu vrei să pregătești ceva pentru familie, ori pentru prieteni, trebuie să încerci această rețetă de ruladă pavlova. Se face ușor și ai nevoie de doar câteva ingrediente! Iată cum poți prepara totul!
Citește și: Rețeta de lava cake a lui chef Florin Dumitrescu
Citește și: Rețetă de cozonac cu aluat opărit. Gustos și pufos
Citește și: Rețetă de păsat cu lapte
Citește și: Rețetă de ardei iute murat
Rețetă ruladă pavlova. Ingrediente
Pentru blat:
8 albușuri
200 g zahăr
2 linguri suc de lămâie
100 g fulgi de migdale
30 g amidon
Pentru umplutură:
150 g brânză mascarpone
200 ml frișcă
20 g zahăr pudră
1 lingură esență vanilie
250 g zmeură
Rețetă ruladă pavlova. Mod de preparare
- Separăm albușurile de gălbenușuri și începem să le mixăm cu ajutorul unui mixer. Adăugăm apoi zahărul și continuăm să amestecăm.
- Adăugăm apoi și amidonul și zeama de lămâie și încorporăm bine totul.
- Punem compoziția obținută într-o tavă încăpătoare, pe care am pus deja o foaie de copt, și avem grijă să întindem bine totul.
- Deasupra vom pune migdalele și dăm totul la cuptor pentru 20 de minute, la cuptorul preîncălzit la 170 de grade.
- După ce observăm că s-a copt, scoatem tava din cuptor și lăsăm să se răcească.
- Ulterior, vom întoarce bezeaua invers și începem să ne ocupăm și de cremă.
- Într-un bol încăpător, vom adăuga 150 g de brânză mascarpone, zahărul pudră, dar și frișca lichidă. Cu ajutorul unui mixer încorporăm bine totul.
- Compoziția obținută o punem peste bezea și o întindem bine pe toată suprafața.
- Ulterior, vom pune zmeura deasupra și cu ajutorul unei folii de copt începem să rulăm.
- Deasupra adăugăm zahăr pudră și servim!
Poftă bună!
sursă foto- Pixabay
Cel mai nou VIDEO