Rețetă de ruladă cu Nutella. Acest desert este delicios, ușor de preparat și gata în numai 30 de minute. Dacă ți-e poftă de ceva dulce, nu ezita să încerci recomandarea noastră. Vei rămâne surprins de rezultatul final. Iată ingredientele necesare și modul de preparare!
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!
Rețetă de ruladă cu Nutella. Rulada este un preparat clasic, care nu se demodează niciodată. Rețeta presupune un număr mic de ingrediente, iar pașii de preparare sunt foarte simpli. În final, veți obține un desert pufos și aromat, ideal pentru iubitorii de ciocolată. Mai jos, vă prezentăm cum se prepară cea mai bună ruladă cu cremă de Nutella.
Citește și: Rețetă de paste în sos de brânză cu verdețuri proaspete
Citește și: Rețetă de ostropel de pui
Citește și: Morcov – proprietăți, beneficii și retețe ușoare cu morcov
Citește și: Rețetă de salată de conopidă cu usturoi și maioneză
Rețetă de ruladă cu Nutella – Ingrediente
ouă – 5 bucăți,
amidon – 50 grame,
zahăr – 70 grame,
ulei de floarea soarelui – 70 grame,
lămâie – jumătate de fruct,
nutella – 200 grame,
mascarpone – 250 grame,
zahăr pudră și cacao amară – după gust.
Rețetă de ruladă cu Nutella – Mod de preparare
1. Începeți prin separarea albușurilor de gălbenușuri. Albușurile se bat spumă cu ajutorul unui mixter și, treptat, se adaugă zahărul. Ulterior, se încorporează coaja unei jumătăți de lămâie, gălbenușurile de ouă și amidonul de porumb cernut.
2. În această etapă, se adaugă uleiul de floarea soarelui, însă aveți grijă să amestecați compoziția de jos în sus.
3. Între timp, tapetați o tavă cu hârtie de copt. Aluatul se coace la 180 de grade timp de 20 de minute, potrivit dcnews.ro.
4. Acum, a venit momentul pentru asamblarea ruladei. Aluatul se întinde pe o foaie de copt curată.
5. Într-un bol, se amastecă mascarpone cu Nutella, iar crema obținută se întinde pe blat și se rulează. Poftă bună!
Sursa foto: Freepik