Rețetă de ruladă cu dovleac

.

Rețetă de ruladă cu dovleac. Un preparat delicios, ușor de făcut și gata în mai puțin de oră. Dacă vrei să-ți impresionezi prietenii sau familia cu un desrt unit, nu azita să încerci recomandarea noastră de ruladă cu dovleac. Iată ingredientele necesare și modul de preparare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Rețetă de ruladă cu dovleac. Dovleacul se numărăr printre vedetele toamnei și poate fi consumat în cele mai diverse moduri. Poate fi folosit pentru brioșe, smoothie-uri, plăcintă, tort, supă cremă sau ștrudel. Rulada cu dovleac are un gust unic, o textură moale și, cu siguranță, se consuma imediat după ce este scoasă din cuptor.

Citește și: Rețetă de shaorma de pui

Citește și: Cum se afumă carnea și peștele

Citește și: Rețetă de tocană de legume cu orez

Citește și: Rețetă de plăcintă cu gutui


Rețetă de ruladă cu dovleac – Ingrediente

70 g făină

o lingură plină cacao

70 g zahăr

foaia de ruladă

4 ouă

două linguri ulei

două linguri apă

frișcă

200 g brânză

4 linguri zahăr

esență de rom

1/2 frișcă

100 g semințe de dovleac decojite

200 ml smântână

două linguri zahăr pudră

1/4 dovleac

Rețetă de ruladă cu dovleac – Mod de preparare

1. Gălbenușurile se amestecă cu 70 g de zahăr, iar apoi se adaugă apa și uleiul. După ce se amestecă bine, se adaugă făina cernută și cacao. Aluatul obținut se amestecă bine.

2. În această etapă, albușurile se bat cu zahăr. Peste această compoziție, se adaugă treptat aluatul obținut mai sus. Rezultatul obținut se pune într-o tavă și se bagă la cuptor pentru aproximativ 10 minute.


3. Aluatul se lasă la răcit, apoi se transferă pe o altă folie de copt și se rulează ușor, potrivit spynews.ro.

4. Pentru prepararea cremei, se curăță și se fierbe dovleacul. Acesta se pasează și se amestecă cu zahărul și crema de brânză. Cu crema obținută, se unge foaia de ruladă și se bagă la frigider pentru 30 de minute. Poftă bună!

Sursa foto: Freepik