Rețetă de roșii umplute cu ton și mozarella

.

Rețetă de roșii umplute cu ton și mozarella. Acest preparat se face extrem de simplu, este delicios, iar timpul de preparare este de aproximativ o jumătate de oră. Dacă ați rămas în pană de rețete, nu ezitați să încercați recomandarea noastră de roșii umplute. Iată ingredientele necesare și modul de preparare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Rețetă de roșii umplute cu ton și mozarella. Preparatul acesta este sănătos și slab în calorii, fiind perfect pentru cei care țin o cură de slăbire. De asemenea, timpul de preparare este unul foarte scurt, așa că rețeta se prepează și pentru cei aflați mereu pe fugă. Roșiile umplute pot fi consumate alături de o salată de orice fel.

Citește și: Rețetă de balmoș

Citește și: Mâncare de brozbe. Rețetă veche din Banat

Citește și: Rețeta de prăjitură „Mătase franțuzească'


Citește și: Rețeta de parizer de casă. Cum se prepară parizerul sănătos din carne de pui

Rețetă de roșii umplute cu ton și mozarella – Ingrediente

4 roșii mari

 80 g mozarella rasă

 1 ou

 2 conserve mici de ton

 30 g porumb fiert

 15 ml ulei

 pătrunjel

 sare

 piper


Rețetă de roșii umplute cu ton și mozarella – Mod de preparare

1. Începeți cu prepararea umpluturii. Tonul se scurge de ulei și se amestecă cu oul, porumbul fiert și o parte din mozarella rasă. Condimentați după gust și adăugați pătrunjelul tocat mărunt.

2. În această etapă, se taie câte o felie de aproximativ un centimetru grosime din partea superioară a roșiilor pentru a forma un capac. Cu ajutorul unei linguri, se golește interiorul și se toacă mărunt.


3. Amestecul obținut anterior se pune în interiorul roșiilor, potrivit retete.unica.ro.

4. Într-o tigaie cu ulei încins, se adaugă pulpa de roșii tocată. Roșiile umplute cu ton și mozarella se pun cu grijă în tigaie și se lasă să se gătească cu capac pentru aproximativ 15 minute. Poftă bună!

Sursa foto: Freepik