Rețetă roșii umplute cu porumb. Roșiile umplute cu porumb se fac extrem de ușor și cu siguranță o să vrei să le încerci și a doua oară. Ai nevoie de doar câteva ingrediente, iar timpul de preparare este aproximativ 30 de minute. Iată cum poți face rețeta de roșii umplute cu porumb la tine acasă.
CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!
Rețetă roșii umplute cu porumb. Dacă vrei să pregătești ceva sățios, dar și rapid, trebuie să încerci această rețetă de roșii umplute cu porumb. Ba chiar mai mult, poți pregăti acest preparat atât pentru familie, cât și pentru invitați. Iată de ce ingrediente ai nevoie și cum le poți prepara!
Citește și: Rețetă de ghiveci grecesc (Briam)
Citește și: Rețetă de zacuscă de vinete.Ca la bunica acasă!
Citește și: Rețetă de cremă de zahăr ars.Desertul bunicii Gherghina de pe TikTok
Citește și: Rețetă de ruladă cu sos de roșii
Rețetă roșii umplute cu porumb. Ingrediente
9 roșii
4 ouă
sare
piper
2 lingurițe de muștar
ulei pentru maioneză
500 g porumb
1 legătură de pătrunjel
Rețetă roșii umplute cu porumb. Mod de preparare
- Spălăm bine roșiile și le tăiem capacul. Se scoate apoi miezul din interior și se lasă la scurs cu gura în jos, într-un bol.
- Punem două ouă la fiert și după vedem că s-au fiert, le scoatem din apă, așteptăm să se răcească și le decojim. Scoatem gălbenușurile, pentru că de ele avem nevoie, iar albușurile le folosim la altă rețetă sau le consumăm ca atare.
- Acum ne vom ocupa de cele două ouă rămase. Le spargem și separăm albușurile de gălbenușuri. Punem gălbenușurile peste cele fierte și condimentăm. Punem și muștar și începem să amestecăm cu ajutorul unui mixer. Punem câte puțin ulei și amestecăm, până obținem cantitatea de maioneză necesară.
- Porumbul fiert se adaugă în maioneză și continuăm să amestecăm.
- Vom umple roșiile cu maioneză și porumb, apoi le lăsăm la răcit pentru câteva ore.
- Se ornează cu frunze de pătrunjel și se servesc cu pâine prăjită.
Poftă bună!
sursă foto- Pixabay