Rețetă de pui Kiev

.

Rețetă de pui Kiev. Acest preparat se gătește ușor, este absolut delicios, iar timpul de preparare nu depășește mai mult de o oră. Dacă ați rămas în pană de rețețe, nu evitați să încercați recomandarea noastră. Iată ingredientele necesare și modul de preparare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Rețetă de pui Kiev. Această rețetă este extrem de simplă și nu necesită prea multe ingrediente. La final, veți obține un pui aromat și fraged, învelit într-o crustă crocantă. Langă acesta, se poate prepara o garnitură de legume sau o salată. Mai jos, veți regăsi pașii pentru prepararea acestui fel principal.

Citește și: Rețetă de chiftele cu tofu

Citește și: Rețetă de chifle suedeze sau Kardemummabullar

Citește și: Cea mai delicioasă rețetă de omletă pentru micul dejun. Nu trebuie să adaugi lapte


Citește și: Rețetă de tocană de năut cu legume

Rețetă de pui Kiev – Ingrediente

piept de pui

unt

usturoi

mirodenii

2 ouă

făină

pesmet

ulei pentru prăjit

Rețetă de pui Kiev – Mod de preparare

1. Începeți cu puiul. Acesta se lasă la marinat într-un amestec de unt, usturoi, mirodenii și verdeață timp de câteva ore bune.


2. Ulterior, carnea se taie în bucăți de aceeași dimensiune. Luați fiecare bucată și decupați un buzunăraș, care va fi umplut cu unt și mirodenii.

3. Într-o farfurie, se bat ouăle. Bucățile de piept de pui se dau prin făină, ou, apoi pesmet, potrivit fanatik.ro.

4. După ce uleiul s-a încins, prăjiți fiecare bucată de pui timp de 4 minute pe fiecare parte. Ulterior, carnea se bagă la cuptor pentru aproximativ 15 minute. Temperatura recomandată de coacere este de 180 de grade Celsius. Poftă bună!

Sursa foto: Freepik