Rețetă prăjitură Sumegi. Un deliciu!

.

Rețetă prăjitură Sugemi. Este preferată de toată lumea și gospodinele o pregătesc fie de sărbători, fie cu ocazia unei zile speciale. Îți vom arăta care este cea mai bună rețetă de prăjitură Sugemi. Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru a obține cel mai bun desert.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Rețetă prăjitură Sumegi. Dacă nu știi ce prăjitură să mai pregătești pentru zilele festive, ei bine, poți încerca oricând prăjitura Sumegi. Iată cât de ușor se prepară!

Citește și: Rețetă de prăjitură cu pișcoturi și budincă

Citește și: Rețetă de Sangria.Perfectă pentru tine și prietenii tăi!

Citește și: Rețetă de salată de vinete cu iaurt.Rapidă și delicioasă!

Citește și: Rețetă de vinete umplute cu ciuperci.Un deliciu!

Rețetă prăjitură Sumegi. Ingrediente


Pentru aluat:

4 albușuri

150 g nuci

100 g zahăr

1 lingură de făină

Pentru cremă:

3 gălbenușuri

150 g zahăr

1 ou

130 g unt

30 g cacao

Pentru glazură:

4 linguri lapte

150 g ciocolată

30 g unt

Rețetă prăjitură Sumegi. Mod de preparare

  1. Amestecăm bine albușurile și apoi adăugăm zahărul treptat.
  2. Vom pune apoi făina, dar și nucile și vom continua să amestecăm.
  3. După ce am obținut aluatul, îl vom pune la cuptor, într-o tavă încăpătoare pentru 20 de minute, la focul preîncălzit la 180 de grade.
  4. Acum ne vom ocupa de cremă. Amestecăm albușurile cu oul și le amestecăm bine.
  5. Apoi vom pune cacao, dar și zahărul. Vom amesteca această compoziție deasupra unui vas care fierbe la foc mic.
  6. După ce am observat că această cremă arată ca o budincă, o luăm de pe foc și o punem la răcit.
  7. Acum vom amesteca bine untul și apoi vom adăuga câte o lingură din cremă, până terminăm crema.
  8. Vom tăia blatul obținut în trei bucăți și vom începe să pune pe fiecare parte crema obținută.
  9. Punem glazura obținută din lapte, ciocolată și unt deasupra și punem pune și nuci.
  10. Lăsăm totul la rece și servim a doua zi.

Poftă bună!

sursă foto- Pixabay