Rețetă prăjitură Regală. Cea mai gustoasă prăjitură

.

Rețetă prăjitură Regală. Dacă nu știi cum să-ți mai surprinzi familia sau invitații, te invităm să încerci această rețetă de prăjitură Regală. Este foarte simplu de făcut și ai nevoie de doar câteva ingrediente. Toată lumea te va ruga să o mai repeți, pentru că atât de gustoasă este.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Rețetă prăjitură Regală. Dulciurile fac parte din viața noastră. Fie că servim alături de familie sau că ne place să pregătim prăjituri pentru invitații noștri, trebuie să fim atenți la rețeta pe care o folosim.

Rețetă prăjitură Regală. Astfel, pentru a pregăti cea mai bună prăjtură Regală este necesar să îți pregătești ingredientele necesare și să te apuci de treabă.

Citește și: Rețetă salata orientală.Este perfectă pentru post

Citește și: Rețetă de mazăre scăzută.Preparat perfect pentru vară


Citește și: Rețetă pavlova.Desert delicios cu multe fructe

Citește și: Rețetă sandwich club cu bacon și ouă.Rapid și gustos

Rețetă prăjitură Regală. Ingrediente

  • 30 g de cacao
  • 150 de g de făină
  • praf de copt
  • 6 ouă
  • 200 g zahăr
  • zahăr vanilinat
  • amidon
  • lapte 500 ml
  • 150 g unt
  • 100 g ciocolată

Rețetă prăjitură Regală. Mod de preparare

  1. Punem într-un bol încăpător făina, cele 30 de g cacao și praful de copt. Amestecăm bine compoziția.
  2. În acest timp, în alt bol, amestecăm ouăle, zahărul și zahărul vanilat..
  3. Peste a doua compoziție vom punea amestecul obținut din fină, cacao și praf de copt. Amestecăm bine întreaga compoziție.
  4. Într-o tavă încăpătoare punem compoziție și o băgăm la cuptorul preîncălzit la 190 de grade, pentru 15 minute.
  5. După ce am scos blatul de la cuptor, vom amesteca amidonul cu 30 g de făină, dar și cu 200 ml de lapte. Amestecăm bine și adăugăm ulterior 350 de ml de lapte preîncălzit.
  6. Vom adăuga și cele două ouă, dar și cele 200 g de zahăr. Amestecăm compoziția bine. Adăugăm și cele 150 g de unt și încorporăm bine totul.
  7. Punem această compoziție peste blatul care nu mai are partea de sus. Adăugăm crema și întindem pe toată suprafața.
  8. Ulterior din prima felie a blatului fărâmințat o vom presăra deasupra. Adăugăm din nou cremă, iar deasupra vom adăugăm ciocalata rasă deasupra și băgăm totul la rece pentru 4 ore.

Poftă bună!

sursă foto- Pixabay