Rețetă prăjitură Pădurea neagră. Un deliciu!

.

Rețetă prăjitură Pădurea neagră. Dacă vrei să îți surprinzi invitații cu un desert extrem de delicios, trebuie să încerci această rețetă. Ai nevoie de doar câteva ingrediente pentru rețeta de prăjitură Pădurea neagră. Apucă-te imediat de treabă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Rețetă prăjitură Pădurea neagră. Este extrem de gustoasă și ușor de făcut. Poate deveni chiar desertul preferat al familiei. Așa că nu mai sta prea mult pe gânduri și strânge ingredientele necesare. Pune totul la foc, dar adaugă și un strop de iubire. Toată lumea se va îndrăgosti de această prăjitură.

Citește și: Rețetă de vinete umplute cu ciuperci.Un deliciu!

Citește și: Rețetă de Sangria.Perfectă pentru tine și prietenii tăi!

Citește și: Rețetă negresă de post cu gem și apă minerală


Citește și: Rețetă de prăjitură cu pișcoturi și budincă

Rețetă prăjitură Pădurea neagră. Ingrediente

Pentru blat:

6 ouă

200 g zahăr

100 g făină

150 g unt

praf de copt

50 g amidon

150 g ciocolată

Pentru compoziție:

1 l frișcă

100 g zahăr pudră

300 g vișine

100 g cicolată


Rețetă prăjitură Pădurea neagră. Mod de preparare

  1. Amestecăm ciocolata cu untul și le vom pune pe baie de apă pentru a se topi.
  2. Acum separăm gălbenușurile de albușuri. Punem gălbenușurile într-un bol încăpător și 100 g zahăr. Amestecăm bine.
  3. Adăugăm treptat ciocolata deja topită.
  4. Într-un alt bol amestecăm bine făina, amidonul și praful de copt. Compoziția obținută se adaugă treptat în bol. Se amestecă bine.
  5. Amestecăm acum albușurile și 100 g de zăhăr. După ce am obținut o compoziție ca de bezea, amestecăm cu cea de ciocolată.
  6. După ce am tapetat bine cu ulei o tavă, vom pune compoziția și întindem bine. Băgăm la cuptorul preîncălzit la 180 de grade, timp de 35 de minute-40. După ce l-am scos din cuptor, vom tăia blatul în trei părți.
  7. Amestecăm bine frișca și zahărul pudră, până obținem rezultatul dorit.
  8. Acum ne vom ocupa de ansamblare prăjiturii. Punem primul strat, adăugăm frișca și apoi vișinele. Repet și pentru celălalte 2.
  9. La ultima parte trebuie să ținem cont că va trebui să învelim prăjitura în frișcă.
  10. Putem presăra deasupra fulgi de ciocolată sau ciocolată tocată mărunt.

Poftă Bună!

sursă foto- Pexels