Rețetă de prăjitură fantezie cu ness. Desertul perfect

 Miniosu Alexandra
.

Rețetă de prăjitură fantezie cu ness. Copiii sunt mari fani ai dulciurilor. Însă nici adulții nu le prea rezistă. Dacă vrei să-i „împaci' atât pe cei mici, cât și pe cei mari, cu un desert delicios și sănătos, află că îl poți prepara chiar la tine în bucătărie. Rețeta de prăjitură fantezie cu ness recomandată de noi îi va cuceri pe loc și cu siguranță vă vor mai cere să o repetați.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Rețetă de prăjitură fantezie cu ness. Prăjiturile sunt de diferite feluri, cu fructe, ciocolată, iaurt, etc. Dacă te-ai săturat de cele clasice și vrei să încerci ceva nou, atunci te provocăm să apelezi la rețeta de prăjitură fantezie cu ness recomandată de noi. Dacă urmezi cu atenție indicațiile notate mai jos, vei obține un desert perfect pentru tine și familia ta, în doar 45 de minute!

Citește și: Rețetă de iahnie de fasole cu ciolan afumat

Citește și: Rețetă de pastă de pește pentru iarnă.Ușor de făcut!

Citește și: Rețetă de rulouri cu guacamole.Simplu de făcut!

Citește și: Rețetă de roșii umplute de post.Rapidă și gustoasă!

Rețetă de prăjitură fantezie cu ness – Ingrediente

Pentru blat

 5 oua

 3 linguri apa

 2 linguri cacao

 8 linguri zahar

 8 linguri faina

Pentru crema

 1 ou

 150 g margarina

 350 g zahar

 3 linguri ness

 250 ml frisca batuta

Pentru decor

 250 ml frisca batuta

 ciocolata neagra

Rețetă de prăjitură fantezie cu ness – Mod de preparare

1. Ocupă-te întâi de blat. Începe prin a separa ouăle. După ce bați albușurile spumă, adaugă gălbenușurile frecate cu cantitatea de zahăr indicată.

2. Apoi, pune și 8 linguri de făină, treptat. Adaugă apoi în compoziție și 2 linguri de cacao, dar și 2 linguri de apă. La final, răstoarnă compoziția într-o tavă încăpătoare, în care ai pus mai întâi hârtia de copt, după cum informează site-ul retete.unica.ro.

3. Crema e la fel de ușor de pregătit. Pune cele 150 de grame de margarină, un ou și 350 de grame de zahăr într-un vas la bain-marin. Lasă totul la făcut până ce observi că amestecul s-a îngroșat.

4. La final, pune și 3 linguri de ness pe deasupra. Apoi, se lasă totul la răcit. După aceea, poți adăuga și 250 de ml de frișcă bătută pentru a termina de făcut crema.

5. Ornatul e foarte simplu. Pune peste blatul cu crema de ness un strat de frișcă. La final, presară pe deasupra ciocolata neagră, pentru un aspect și mai plăcut, dar și pentru un plus de savoare. Asta a fost tot. Poftă bună!

Sursă foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton