Rețetă prajitură de post cu morcovi. Îți e poftă de ceva dulce, însă vrei să ții și post în același timp? Ei bine, te invităm să încerci această rețetă de prăjitură de post cu morcovi. Ai nevoie de doar câteva ingrediente, iar timpul de preparare este mic.
CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!
Rețetă prăjitură de post cu morcovi. Fie că vrei să mănânci ceva dulce, dar care să nu aibă prea multe calorii, sau vrei să ții post, îți recomandăm această prăjitura. Este una de post, cu morcovi, și te vei îndrăgosti pe loc.
Rețetă prăjitură de post cu morcovi. Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru a face cea mai bună prăjitură de post cu morcovi.
Citește și: Rețetă de salată de vinete cu ardei copți
Citește și: Sashimi duet de somon și ombrina cu sos asiatic de mango.Rețeta lui Chef Hadad
Citește și: Rețetă de drob de post cu morcovi și cartofi
Citește și: Rețetă prăjitură Capriciul Doamnei.Un deliciu!
Rețetă prăjitură de post cu morcovi. Ingrediente
300 g morcov ras
50 ml ulei
100 ml apă carbogazoasă
o linguriță praf de copt
200 g făină
100 g zahăr
Rețetă prăjitură de post cu morcovi. Mod de preparare
- Punem făina într-un bol încăpător, iar deasupra începem să punem praful de copt. Amestecăm bine totul.
- În alt vas vom pune uleiul, apa și zahărul. Amestecăm până observăm că zahărul s-a topit. Vom adăuga deasupra și morcovul ras pe răzătoarea mică.
- Vom amesteca bine totul și vom adăuga treptat amestecul de făină și praf de copt. Încorporăm bine totul.
- Pregătim o tavă încăpătoare și punem o folie de copt. Adăugăm aluatul și întindem compoziția bine cu ajutorul unei spatule.
- Dăm prăjitura de post cu morcovi la cuptortul preîncălzit la 180 de grade, pentru 30-40 de minute sau până observăm că nu se mai ia pe scobitoare.
- Scoatem prăjitura din cuptor și presărăm deasupra zahăr vanilat.
Poftă bună!
sursă foto- Pixabay