Rețetă prăjitură Chinezoaică. Cu siguranță ai făcut gustat măcar o dată această prăjtură. Însă, nu te-ai îndurat să o faci și acasă. Ei bine, acum o poți face chiar la tine în bucătărie. Iată ce ingrediente trebuie să folosești pentru rețeta de prăjitură Chinezoiacă.
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!
Rețetă prăjitură Chinezoaică. Nimic nu se compară cu o prăjitură la desert. Trebuie să încerci neapărat acestă rețetă și nu uit să împărtășești cu cei apropiați.
Citește și: Rețetă de supă cremă de ardei copți
Citește și: Rețetă de pui Shanghai.Un preparat gustos și aromat
Citește și: Rețetă varză nouă călită.Este fragedă și perfectă cu costiță
Citește și: Rețetă de tartă cu căpșuni.Cel mai gustos desert
Rețetă prăjitură Chinezoaică. Ingrediente
Pentru Blat:
150 g unt
150 g nucă
200 g zahăr
150 g făină
5 albușuri
3 linguri de cacao
esență de vanilie/rom
praf de copt
Pentru glazură:
5 gălbenușuri
100 g zahăr
ciocolată
Rețetă prăjitură Chinezoaică. Mod de preparare
- Amestecăm untul cu zahărul pentru câteva minute. Vom adăuga acum nuca, praful de copt, cacao și esența.
- Separăm albușurile de gălbenușuri și amestecăm albușurile cu o linguriță de sare.
- Adăugăm peste compoziția obținută și încorporăm bine totul.
- Compoziția pentru blat o punem într-o tavă încăpătoare și dăm la cuptoul preîncălzit la 180 de grade pentru 20 de minute.
- Acum ne vom ocupa de glazură. Amestecăm gălbenușurile rămase cu zahăr și ciocolata.
- După ce obținem rezultatul dorit, putem pune acum peste blatul din cuptor.
- Mai lăsăm la foc pentru 15 minute și după putem să presărăm cu ciocolată deasupra.
- Se taie în bucăți egale și se servește!
Să aveți poftă!
sursă foto- Pixabay