Rețetă Piperchi țârgâsiți. Un preparat ușor de făcut

.

Rețetă Piperchi țârgâsiți. Acest preparat este, de fapt, o tocană de ardei a arromânilor și chiar Simona Halep a avut-o în meniu la nuntă. Se face extrem de ușor și ai nevoie de câteva ingrediente. Iată cum poți prepara totul chiar la tine acasă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Rețetă Piperchi țârgâsiți. Tocana de ardei a arromânilor se face extrem de ușor și ai nevoie de doar câteva ingrediente și de 30 de minute pentru preparare. Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru a face cea mai bună rețetă de Piperchi țârgâsiți la tine acasă.

Rețetă de mâncare de spanac cu orez

Rețetă de brioșe cu fructe.Desert gustos și ușor de preparat

Rețetă de paste cu spanac și brânză

Rețetă tort de post fără coacere.Simplu de făcut!

Rețetă Piperchi țârgâsiți. Ingrediente


1 ardei roșu iute

400 g ardei capia

500 g roșii coapte

3 ouă

50 ml ulei

200 g telemea de oaie

sare

piper

Rețetă Piperchi țârgâsiți. Mod de preparare

  1. Spălăm bine ardeiul, îl curățăm de cotoare și îl tăiem în jumătăți, pe lung, apoi cuburi de 3 cm. Îi punem la prăjit în ulei și îi lăsăm pentru 4-5 minute pe foc.
  2. Dăm roșiile prin răzătoarea mare și apoi le adăuăm pe foc și mai lăsăm pentru 10-15 minute cu capacul pus, pe foc mic.
  3. Când observi că sosul s-a îngroșat, punem și brânza sfârâmată și ouăle bătute, fără să amestecăm. Condimentăm după gust, cu sare și piper.
  4. Acoperim totul cu un capac și mai lăsăm pe foc totul pentru încă 4-5 minute sau pune vedem că se coagulează ouăle.
  5. Oprim focul și servim cu verdeață și pâine de casă.
  6. Poftă bună!

sursă foto-