Rețetă de pilaf cu pui. Chiar dacă nu dispui de mult timp sau nu ai descoperit încă tainele gastronomiei, acest preparat este ușor și rapid de realizat. Pe atât de simplu, pilaful are un gust delicios și este slab în calorii, constituind un prânz ideal în această perioadă. Dacă vrei să îți surprinzi membrii familie, nu ezita să încerci rețeța de pilaf de cu pui recomandată de noi.
CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI
Rețetă de pilaf cu pui. Se știe că orezul este un alimente cu numeroase beneficii pentru sănătate, fiind folosit ca remediu pentru diverse afecțiuni încă din Antichitate. Printre proprietățile acestuia, se numără faptul că este foarte bun pentru digestie și are o putere mare de sațietate, fiind bogat în fibre. Astfel, preparat așa cum trebuie, orezul poate reprezenta un aliat pentru cei care doresc să piardă în greutate. Iată o modalitate de preparare a orezului!
Citește și: Rețetă de orez prăjit cu pui
Citește și: Rețetă de prăjitură cu pepene roșu
Citește și: Rețetă Zaalouk – salată marocană de vinete
Citește și: Rețetă de brioșe cu prune
Rețetă de pilaf cu pui – Ingrediente
500 gr aripioare pui
două cepe
un morcov
piper
o cană și jumătate de orez
cimbru
sare
o legătură de pătrunjel
două linguri de ulei
Rețetă de pilaf cu pui – Mod de preparare
1. Începeți cu legumele. Acestea se curăță și se taie mărunt. Ulterior, într-o cratiță cu ulei încins, se călește ceapa până devine translucidă.
2. Ulterior, se adăugă morcovul și aripioarele de pui și se acoperă cu apă, potrivit spynews.ro.
3. În această etapă, se adaugă sare, piper și cibru (după gust) și se lasă la fiert.
4. În altă oală, se fierbe orezul cu șapte căni de apă. După ce e gata, se adaugă peste carnea fiartă, se amestecă bine și se pune pătrunjelul tăiat mărunt. Poftă bună!
Sursa foto: Freepik