Rețetă de pilaf cu conopidă, ardei și roșii

.

Rețetă de pilaf cu conopidă, ardei și roșii. Un preparat delicos, ușor de făcut și gata în mai puțin de o oră. Dacă țineți post și ați rămas în pană de rețete, nu ezitați să încercați recomandarea noastră. Iată ingredientele necesare și modul de preparare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Rețetă de pilaf cu conopidă, ardei și roșii. Această rețetă se prepară extrem de simplu și este potrivită pentru perioada postului. Conopida este o variantă sănătoasă pentru a înlocui carnea, având în vedere conținutul ridicat de proteine.

Citește și: Rețetă de tartă cu ceapă

Citește și: Rețetă de pleșcăviță umplută

Citește și: Rețeta de mucenici a lui Cătălin Scărlătescu

Citește și: Mâncare de post cu dovlecei și orez. Rețeta pas cu pas

Rețetă de pilaf cu conopidă, ardei și roșii – Ingrediente


100 g orez

o conopidă mai mare

4-5 ardei grasi, de toate felurile, verde, roşu şi galben

2-3 roşii maricele

ceapă roşie, cât de mult vă place

ulei

sare, piper proaspăt pisat

Rețetă de pilaf cu conopidă, ardei și roșii – Mod de preprare


1. Ceapa se taie mărunt și se călește într-o tigaie. Ardeii se taie în bucăți mai mari și se pun peste ceapa călită, iar peste câteva minute se adaugă roșiile tocate.

2. În această etapă, adăugați sare și piper după gust. Ulterior, se pune conopida tăiată în buchețele mici, se acoperă cu apă și se lasă la fiert la foc mic, potrivit jurnalul.ro.

3. Într-o oală separată, orezul se fierbe conform instrucțiunilor de pe ambalaj. După fierbere, orezul se toarnă peste legume și se amestecă bine. Poftă bună!

Sursa foto: Freepik