Rețetă de paste cu spanac și brânză

.

Rețetă de paste cu spanac și brânză. Pastele reprezintă una dintre cele mai apreciate mâncăruri. Acestea sunt ușor de făcut, nu necesită foarte mult timp petrecut în bucătărie și pot fi servite sub diverse forme. Atunci când vrei să mănânci ceva cu totul diferit și care să nu conțină carne, încearcă această rețetă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!


Există momente în care îți dorești să mănânci ceva cu totul special, chiar dacă ingredientele de bază sunt unele comune. Pastele reprezintă un aliment ușor de folosit, fiind combinat în diverse forme. Iată de ce ai nevoie pentru a găti paste cu spanac și brânză!

Citește și: Rețetă de drob de post cu morcovi și cartofi

Citește și: Rețetă tort de post fără coacere.Simplu de făcut!

Citește și: Rețetă de plăcintă cu spanac și orez.Simplă și gustoasă

Citește și: Rețetă prăjitură „Cât bați din palme.Extrem de gustoasă!


Rețetă de paste cu spanac și brânză – Ingrediente

  • paste
  • 2-3 linguri de ulei,
  • 2 căţei de usturoi
  • 100 g de spanac proaspăt,
  • 6-8 roşii cherry
  • sare şi piper după gust,
  • 100 g de brânză telemea sau de capră,
  • 2-3 linguri de fulgi de parmezan

Rețetă de paste cu spanac și brânză – Mod de preparare

  1. Se pune o oală cu apă la fiert. Aceasta se lasă câteva minute, apoi se adaugă sare și se pun pastele. Se fierb în funcție de instrucțiunile de pe ambalaj.
  2. Separat, într-o tigaie cu ulei, se pune la călit usturoiul. Se lasă timp de un minut, apoi se adaugă roșiile și spanacul spălat. Se presară puțină sare și se lasă la foc mediu până când aromele se îmbină perfect.
  3. Pastele fierte și scurse de apă se adaugă peste spanac, se amestecă. Peste compoziție se pune brânza rasă.
  4. Se condimentează cu sare și piper, se mai lasă câteva minute la foc mic, apoi se scot.
  5. Acestea pot fi servite cu parmezan, potrivit EpochTimes.

Sursă foto: Shutterstock