Rețetă de paste cu sos de caju. Pastele sunt pe placul oricui, de la cel mai mic, până la cel mai pretențios „degustător'. Se găsesc în diferite combinații, iar gustul lor este de fiecare dată de neuitat. Dacă doriți să vă potoliți pofta cu o porție de paste fără carne, rețeta de paste cu sos de caju recomandată de noi vă vine în ajutor. Se prepară rapid, astfel că nu veți petrece prea mult timp în bucătărie!
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!
Rețetă de paste cu sos de caju. Sub diverse combinații, pastele pot fi un fel de mâncare perfect pentru tine și familia ta. Dacă sunteți vegan, vreți să țineți post sau doar vreți să renunțați la carne pentru o zi, trebuie să știți că există o mulțime de rețete cu paste și fără carne. Una dintre ele este rețeta de paste cu sos de caju recomandată de noi.
Paste cu sos de caju. Rețeta de paste cu sos de caju conține doar câteva ingrediente, pe care le puteți cumpăra din orice magazin. Este atât de bună, încât nici nu vă veți da seama că nu conține carne. Iar dacă sunteți abia la început în ceea ce privește gastronomia, nu trebuie să vă temeți, doarece se prepară foarte ușor. Tot ce trebuie să faceți este să urmați cu atenție indicațiile.
Citește și: Rețetă ciorbă de curcan cu borș.Foarte gustoasă!
Citește și: Rețetă de pastă de jumări.Ușor de făcut!
Citește și: Rețetă de ruladă de carne tocată.Aperitivul perfect
Citește și: Rețetă de ciocolată de casă.Un adevărat deliciu!
Rețetă de paste cu sos de caju – Ingrediente
160 g spaghete
160 g ciuperci feliate
160 g spanac (opțional)
2 căței de usturoi
o mână de pătrunjel
Pentru sosul carbonara vegan
120 g caju
8 linguri lapte de soia
1 linguriță drojdie
sare și piper
Rețetă de paste cu sos de caju – Mod de preparare
1. Puneți întâi caju-ul în apă fierbinte și lăsați-l acolo o oră, pentru ca acesta să se înmoaie, notează site-ul retete.unica.ro.
2. Mai apoi, vă puteți ocupa și de paste. Acestea sunt puse la fiert după cum arată instrucțiunile de pe ambalaj. Aveți, însă, grijă să nu le lăsați prea mult.
3. După aceea, sotează ciupercile împreună cu usturoiul într-o tigaie, în puțin ulei. Faceți asta vreme de aproximativ 8 minute. Pentru un plus de gust, acum puteți adăuga și spanacul. Adaugați pe deasupra și pătrunjelul și lăsați totul pe foc alte 5 minute.
4. Separat, preparați sosul pentru paste. Acesta se va face foarte rapid. Puneți ingredientele indicate într-un robot de bucătărie și amestecați-le până ce obțineți o compoziție cremoasă și omogenă.
5. După aceea, scurgeți foarte bine pastele de apă, pentru a putea fi puse deasupra ciupercilor. Turnați apoi sosul alb și amestecați cu grijă întregul preparat.
6. Dacă doriți un aspect și mai plăcut, serviți pastele cu extra pătrunjel pe deasupra. Poftă bună!
Sursă foto: Pixabay