Rețetă paste cu carne de porc. Dacă vrei să pregătești un prânz sațios, dar și rapid, trebuie să încerci neapărat această rețetă. Ai nevoie de doar câteva ingrediente pentru a pregăti aceste paste cu carne de porc. În plus, îți va lua doar o oră să faci acest fel de mâncare.
CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!
Rețetă paste cu carne de porc. Te-ai săturat să tot pregătești mâncare care durează cel puțin o oră jumătate? Ei bine, trebuie să încerci neapărat această rețetă de paste. Ai nevoie de doar câteva ingrediente și într-o oră este gata totul.
Rețetă paste cu carne de porc. Așa că nu mai sta prea mult pe gânduri și apucă-te să pregătești un prânz pe cinste pentru tine și cei dragi.
Citește și: Rețetă ciorbă de curcan cu borș.Foarte gustoasă!
Citește și: Rețetă de ruladă de carne tocată.Aperitivul perfect
Citește și: Rețetă de banana bread. Cel mai gustos chec cu banane
Citește și: Rețetă de pastă de jumări.Ușor de făcut!
Rețetă paste cu carne de porc. Ingrediente
paste
1 ceapă
3-4 căței de usturoi
500 g carne tocată
sos de roșii
sare
piper
cașcaval ras sau mozzarella
Rețetă paste cu carne de porc. Mod de preparare
- Punem apă la fiert și adăugăm pastele când vedem că apa dă în clocot. Adăugăm apoi pastele și lăsăm 7-8 minute sau cât timp scrie că este necesar pe cutie.
- În aces timp ne vom ocupa să punem ceapă tăiată mărunt la prăjit, dar și usturoiul pisat.
- După 3-4 minute adăugăm și carnea tocată de porc.
- Lăsăm totul la prăjit pentru 10 minute, iar apoi putem adăuga sosul de roșii și condimentăm bine.
- Presărăm și cașcaval ras sau mozzarella deasupra și mai lăsăm pentru 2-3 minute.
- Adăugăm și pastele deja fierte deasupra și amestecăm bine totul.
- La final, după ce am pus pastele în farfurie, putem adăuga cașcavalul rămas.
Poftă bună!
sursă foto- Pixabay