Rețeta de paste carbonara a lui Florin Dumitrescu

 Miniosu Alexandra
.

Rețeta de paste carbonara a lui Florin Dumitrescu. Când e cald afară, nici măcar gospodinele nu se prea dau în vânt să gătească. Aburii calzi rezultați din prepararea alimentelor sunt ultimul lucru pe care ni-l dorim, atunci când temperatura este și așa aproape insuportabilă. Dacă doriți să faceți ceva rapid, rețeta de paste propusă de chef Florin Dumitrescu este un lucru ideal. Se prepară imediat și e un deliciu! Care e secretul?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Rețeta de paste carbonara a lui Florin Dumitrescu. Pastele sunt, în general, un preparat simplu de realizat. Rețeta lui Florin Dumitrescu vă garantează un gust inedit, savuros, pe care cu siguranță îl veți ține minte. Așadar, dacă nu știți în ce combinații să mai folosiți pastele, în continuare vă vom prezenta o modalitate genială.

Încă de la început, vă anunțăm că rețeta propusă de chef Florin Dumitrescu vă va lăsa cu gurile căscate. Asta pentru că el are un secret care face preparatul să fie și mai gustos. Tot ce trebuie să faceți este să urmați instrucțiunile de mai jos. De asemenea, aveți grijă să dispuneți de toate ingredientele.

Citește și: Rețetă de ardei murați umpluți cu varză.Simplu și delicios

Citește și: Rețetă pentru budincă de dovlecei cu brânză

Citește și: Rețetă de pastă de dovlecei.Delicioasă și ușor de făcut

Citește și: Rețetă de ciorbă de cartofi cu smântână.Ingredientul secret

Rețeta de paste carbonara a lui Florin Dumitrescu – Ingrediente

100 grame spaghete

50 grame bacon

1 ou

25 grame parmezan ras

piper proaspăt măcinat

Rețeta de paste carbonara – Mod de preparare

1. Mai întâi, ocupați-vă de bacon. Acesta trebuie tăiat cubulețe, iar mai apoi pus la prăjit în ulei, într-o tigaie. După ceva timp, adăugați câte un polonic de apă peste, din oana în care fierbeți pastele.

2. Apoi, radeți parmezanul și pregătiți gălbenușul. Atenție! Pentru a ști că sunteți pe drumul cel bun, urmăriți culoarea sosului din tigaie. Aceasta trebuie să fie ușor maronie, până ce puneți pastele. De asemenea, baconul trebuie să aibă o textură destul de crocantă.

3. Așezați apoi spaghetele în tigaie, amestecați totul și opriți focul de la aragaz. Adăugați parmezanul și amestecați din nou. Gălbenușul îl veți sparge tot în tigaie și amestecați contonuu, după care puneți o altă linguă de apă firbinte. Aceasta trebuie luată tot din oala în care au fiert pastele.

4. De aici, treaba e simplă. Trebuie doar să măcinați piperul proaspăt și să puneți preparatul în farfurie. Poftă bună!

Dar să nu credeți că am uitat să vă dezvăluim secretul lui chef Florin Dumitrescu. Ei bine, ideea este că el nu folosește smântâna, ingredient utilizat în general pentru aceste paste.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton