Rețetă de macaroane cu nucă și pesmet, de post

 Martin Lorena
.

Rețetă de macaroane cu nucă și pesmet, de post. În perioada postului, tot mai multe gospodine caută cele mai potrivite rețete pentru familiile lor. Zilele trecute mi-am amintit de o gustare din copilărie: macaroane cu nucă și pesmet și am decis să vă arăt cât de simplu se prepară.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În copilărie, bunica mea îmi pregătea această rețetă extrem de simplă la fiecare post. La acea vreme, nu se găseau pe piață atât de multe produse precum astăzi. Ingredientele au o calitate superioară în zilele noastre, motiv pentru care și mâncarea va fi mult mai savuroasă!

Citește și: Rețetă de prăjitură la cană.E gata cât ai clipi!

Citește și: Sashimi duet de somon și ombrina cu sos asiatic de mango.Rețeta lui Chef Hadad

Citește și: Rețetă salată de icre de știucă.Simplu și rapid!

Citește și: Rețetă mâncare de cartofi fără carne.Ca la mama acasă!

Rețetă de macaroane cu nucă și pesmet, de post. Ingrediente

  • nucă
  • pesmet
  • zahăr
  • unt vegetal
  • esență de rom
  • scorțișoară
  • macaroane

Rețetă de macaroane cu nucă și pesmet. Mod de preparare

  1. În primă fază ne vom ocupa de nucă. O decojim și o măcinăm cât mai fin.
  2. Într-o oală cu apă se pun macaroanele la fiert, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  3. După ce au fiert, se scurg de apă și se adaugă un cub de unt vegetal peste ele.
  4. După ce untul s-a topit, se adaugă pesmetul, nuca, zahărul, scorțișoara și romul.
  5. Acestea pot fi servite atât calde, cât și reci, potrivit stiridiaspora.ro.

Sursă foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton