Rețetă limba soacrei. Un aperitiv ușor de făcut

.

Rețetă limba soacrei. Dacă vrei să pregătești un aperitiv pentru invitații tăi sau chiar pentru familie, îți recomandăm această rețetă de aperitiv limba soacrei. Este ușor de făcut și ai nevoie doar de câteva ingrediente. Iată de ce trebuie să ții cont.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Rețetă limba soacrei. Fie că organizezi un eveniment sau că vrei să pregătești familiei un apertiv mai special, trebuie neapărat să încercei această rețetă. Ai nevoie de următoarele ingrediente și de doar câteva minute la dispoziție pentru a așeza totul.

Citește și: Rețetă prăjitură cu căpșuni.

Citește și: Rețetă sarmale în foi de viță. Preparat și de post

Citește și: Rețetă ciorbă de găină. Simplu de gătit și foarte gustoasă

Citește și: Mâncare de păstăi galbene. Rețetă bună și de post


Rețetă prăjitură ora 12. Ingrediente

  • 2 vinete
  • maioneză de casă din 2 gălbenușuri (unul fiert tare, unul crud)
  • 1-2 căței de usturoi
  • 1-2 roșii
  • 2 linguri de smântână/iaurt 
  • sare
  • piper
  • 1 lingură de ulei de floarea soarelui   

Rețetă limba soacrei. Mod de preparare

  1. Se va pregăti maioneza de casă dintr-un gălbenuș de ou fiert tare, un gălbenuș crud, 1 linguriță de muștar, 30 ml de ulei de floarea soarelui. După ce ai ajuns la rezultatul dorit, adaugi sare, usturoiul tocat mărunt, smântâna sau iaurtul.
  2. Speli și începi să taie vinetele de-a lungul, cât mai subțire posibil. Pe un platou vei pune vinetele tăiate și adaugi sare peste. După 20 de minute vei ștere vinetele și le vei pune la prăjit, într-o tigaie cu ulei deja încins.
  3. Scoți vinetele din tigaie, după ce s-au rument pe ambele păriți, și începi să le pregătești.
  4. Se ung cu maioneză, iar la capăt se vor pune frunzele de pătrunjel și felia de roșie, informează Știridiaspora.
  5. Se rulează cu ingredientele respective și se așază pe un platou.
  6. Vei orna cu restul de ingrediente rămase și îți vei servi invitații cu acest aperitiv gustos.

sursă foto- Pixabay

Vezi şi aperitive rapide fără foc!