Rețetă legume trase la tigaie. Dacă vrei să pregăteși un prânz rapid, dar care să fie și gustos, trebuie să încerci această rețetă de legume trase la tigaie. Ai nevoie de doar câteva ingrediente și totul se va face într-un timp destul de scurt.
CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!
Rețetă legume trase la tigaie. Te-ai săturat de mâncărurile grase sau de cele de tip fast-food? Ei bine, astăzi trebuie să încerci această rețetă. Se pregătește în doar câteva minute și nu ai nevoie de multe ingrediente.
Rețetă legume trase la tigaie. Pe lângă toate aceste lucruri, are și un gust demențial, iar alături de un sos potrivit este tot ce poți să dorești pentur masa de prânz. Iată cum se pregătesc legumele trase la tigaie.
Citește și: Rețetă prăjitură „Cât bați din palme'.Extrem de gustoasă!
Citește și: Rețetă tort de post fără coacere.Simplu de făcut!
Citește și: Rețetă de plăcintă cu spanac și orez.Simplă și gustoasă
Citește și: Rețetă de drob de post cu morcovi și cartofi
Rețetă legume trase la tigaie. Ingrediente
1 ardei roșu
2 cepe
2 morcovi
1 dovlecel
50 g unt
sare
piper
cimbru
Rețetă legume trase la tigaie. Mod de preparare
- Spălăm și curățăm bine legumele. Tăiem ceapa rondele, ardeiul în felii aproximativ egale, morcovul la fel sau putem alege să-l tăiem și rondele. Dovlecelul se taie și el mărunt.
- Într-o tigaie încăpătoare vom pune untul și îl vom lăsa să se topească pentru 3-4 minute.
- Vom adăuga prima dată morcovii, iar după 3-4 minute vom adăuga și ceapa.
- Lăsăm totul pe foc pentru 10 minute, timp în care amestecăm din când în când. După cele 10 minute vom adăuga și ardeiul și îl vom lăsa pentru 4-5 minute.
- Ulterior, vom pune și dovlecelul și mai lăsăm totul pe foc pentru 7-8 minute.
- Condimentăm după gust și scoatem legumele din tigaie și avem grijă să le scurgem bine înainte.
- Servim legumele trase la tigaie alături de un sos.
sursă foto- Pixabay