Ghiveci de legume. Rețetă ușor de preparat

.

Rețetă de ghiveci de legume. Este o rețetă ideală în cazul în care vă doriți să mâncați ceva care să nu conțină carne. Nu aveți nevoie de multe ingrediente și nici de un talent culinar aparte. În plus, veți petrece puțin timp în bucătărie pentru prepararea ghiveciului de legume.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Rețetă de ghiveci de legume. Rețeta de ghiveci de legume este ideală și pentru vegetarieni pentru că nu conține carne. În plus, este un preparat gustos și sănătos. Rețeta recomandată de noi îi va determina și pe micuții mofturoși să vină la masă.


Citește și: Cordon bleu la cuptor.Rețetă simplă și sănătoasă

Citește și: Rețetă de supă de zarzavat.Se prepară ușor

Citește și: Rețetă tiramisu.Secretul care o face delicioasă

Citește și: Rețetă supă cremă de țelină.Gustoasă și aromată

Rețetă de ghiveci de legume – Ingrediente

– 300 g ciuperci

– 2 cepe

– 3-4 căţei de usturoi

– 2-3 linguri ulei

– 2-3 morcovi

– 1 ţelină

– 200 ml supă de legume

– 400 g cartofi

– 2 ardei graşi

– 3-4 roşii sau 200 g roşii decojite în suc de
roşii


– 1 legatura pătrunjel verde

– sare

– piper

– 10-15 boabe de piper

Rețetă de ghiveci de legume – Mod de preparare

1. Pentru început, curățați și spălați toate
legumele. Tăiați usturoiul foarte bine și căliți-l în puțin ulei încins, după
care adăugați imediat ciupercile tăiate felii.

2. Lăsați ca totul să se înăbuse puțin în timp
ce amestecați încontinuu.

3. După care, adăugați cepele, morcovii şi
ţelina, toate tăiate mărunt. Apoi, stingeți totul cu supa de legume și lăsați
la fiert timp de 15 minute.

4. Ulterior, adăugați cartofii tăiaţi felii,
un praf de sare, boabele de piper şi apă doar cât să acopere legumele.

5. Puneți un capat deasupra și lăsați să fiarbă la foc mic, timp de jumătate de oră, potrivit retete.unica.ro.


6. Apoi, adăugați roșiile și ardeii grași pe
care tăiat în cubulețe. Desigur, puneți sare și piper după gust și mai lăsați
pe joc pentru ca sosul să scadă.

7. Presărați pătrunjel verde și puteți să
serviți ghiveciul de legume cu salată.

Poftă bună!

Sursa Foto: Pixabay