Rețeta de drob de miel a lui Sorin Bontea

.

Drobul de miel nu poate lipsi de pe masa de Paște, așa că vă prezentăm rețeta lui Sorin Bontea pentru acest preparat. Iată ingredientele necesare și modul de preparare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Alături de pască, cozonac, ouă roșii sau friptură, drobul de miel este una dintre atracțiile principale de la masa de Paște. Preparatul se gătește destul de simplu, iar Sorin Bontea a venit în ajutorul gospodinelor cu câteva sfaturi prețioase.

Citește și: Mădălina Ghenea, ședință foto incendiară pe o plajă din Miami: „Ești cea mai sexy româncă!’

Citește și: Bianca Drăgușanu mănâncă orice fără să se îngrașe: „Am terminat o caserolă de jumări'. Care e trucul vedetei


Citește și: De ce lipsește Gabriela Cristea de la Mireasa: „Sunt perioade când sănătatea îți joacă feste’. Paula Chirilă îi ține locul

Citește și: Bogdan Lățescu, fostul soț al Franciscăi, a reacționat după ce cântăreața a confirmat relația cu TJ Miles: „Nu mai am de-a face cu ea'

Rețeta de drob de miel a lui Sorin Bontea – Ingrediente

Ceapă verde

Usturoi

Organe de miel

Carne de miel

Ulei

Mărar

Patrunjel

Sare

Piper

Ouă

Pesmet

Prapur (opțional)


Rețeta de drob de miel a lui Sorin Bontea – Mod de preparare

„Vă pot da câteva sfaturi despre cum prepar eu drobul. Folosesc ceapă verde, usturoi verde, organe de miel, bucăți de carne un pic mai grăsuță, dar nu foarte (cam ce nu pun la ciorbă și friptură).


Eu nu fierb organele și carnea, ci le înăbuș, adică pun puțin ulei, sotez, pun ceapa și usturoiul verde, le înăbuș un pic, apoi mărarul și pătrunjelul proaspăt tocate, sare și piper proaspăt măcinat.

Iar dacă nu aveți prapur, vă dau un sfat: puteți tapeta forma în care faceți drobul cu ulei și pesmet, iar pe deasupra turnați ou bătut. Asta dacă nu aveți prapur, repet!’, le-a sfătuit Sorin Bontea pe gospodine.

Sursa foto: Arhiva Viva!