Rețetă de vinete umplute cu brânză. Gustoasă și rapidă!

.

Rețetă de vinete umplute cu brânză. Toamna este cel mai bogat anotimp. Găsim tot ce ne trebuie, atât pe rafturile magazinelor, cât și pe tarabele din piață. Legumele sunt vedeta sezonului și putem încerca rețete fel de fel. Rețeta de vinete umplute cu brânză este una foarte ușoară, iar gustul obținut va fi pe placul întregii familii!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Rețetă de vinete umplute cu brânză. Iubitorii de legume iubesc toamna. Pot găsi cu ușurință dovleceii și vinetele, legume cunoscute pentru multiplele beneficii aduse organismului. Dacă v-ați săturat de clasica salată de vinete, vă recomandăm astăzi un preparat inedit. Rețeta de vinete umplute cu brânză necesită doar câteva ingrediente și se prepară în doar câteva minute. Iată de ce ingrediente aveți nevoie!

Citește și: Rețetă de ciorbă de fasole cu costiță afumată.Secretul Mirelei Vaida


Citește și: Rețetă de drob de vinete.Gustos și simplu de făcut

Citește și: Rețetă de prăjitură cu gutui.Secretul gustului perfect

Citește și: Rețetă de pizza cu dovlecei.Te vei îndrăgosti de gustul ei

Rețetă de vinete umplute cu brânză – Ingrediente

2 vinete

300 g telemea de vacă

2 ouă

4 linguri cașcaval ras

1/2 legătură mărar

o lingură ulei

Rețetă de vinete umplute cu brânză – Mod de preparare

1. După ce ați adunat toate ingredientele, puteți trece la treabă. Nu veți pierde prea mult timp în bucătărie, dacă urmăriți cu atenție pașii de mai jos.

2. Mai întâi, începeți cu vinetele. Trebuie să le spălați cu grijă sub jet de apă rece, până ce eliminați orice eventuală pată de murdărie.


3. Odată spălate, vinetele trebuie tăiate pe lung, în două, notează site-ul unica.ro. Aveți grijă atunci când selectați vinetele, să aibă un aspect plăcut.

4. După ce ați tăiat vinetele, aveți nevoie ori de o lingură fie de un cuțitaș. Cu ajutorul unuia dintre tacâmurile enunțate veți scoate miezul vinetei. Acesta trebuie tocat mărut pe tocătorul de bucătărie, până ce obțineți o pastă omogenă.

5. Apoi, vă puteți ocupa și de restul ingredientelor. Telemeaua trebuie rasă cu atenție, iar apoi amestecată cu pasta de vinete obținută din miezul tocat. Adăugați apoi și ouăle, după ce le bateți.


6. Folosiți apoi uleiul pentru a unge vinetele scobite. Legumele trebuie umplute apoi cu amestecul rezultat din telemea și ouă.

7. Introduceți mai apoi tava în cuptor preț de aproximativ 25 de minute. Cu 10 minute ca preparatul să fie gata, trebuie să scoateți tava și să presărați pe deasupra cașcavalul ras. Mâncarea se servește apoi cu mărar tocat. Sperăm că v-a plăcut rețeta. Poftă bună!

Sursă foto: Pixabay