Rețetă de tăiței chinezești cu legume

 Radulescu Ruxandra
.

Rețetă de tăiței chinezești cu legume. Un preparat rapid si sanatos, pe care il pregatesti numaidecat! Fierbi pastele, sotezi legumele, le pui laolalta si obtii cei mai buni taitei chinezesti cu legume. Acești tăiței cu legume îi poți pregăti în doar câțiva pași simpli și vei obține un fel de mâncare delicios și sățios. În plus, această rețetă de tăiței asiatici este fără carne și poate fi consumată și în perioadele de post.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Rețetă de tăiței chinezești cu legume. Vă propunem un fel de mâncare care se prepară rapid și ce poate fi servit de întreaga familie, fie ca garnitură sau ca fel de principal, la cină sau la prânz. Tăițeii chinezești cu legume se prepară foarte ușor și tot ce aveți nevoie sunt legume, condimente, puțin ulei și, desigur, tăițeii voștri preferați, notează retetepractice.ro.

Citește și: Rețetă de chiftele cu tofu

Citește și: Rețetă de chifle suedeze sau Kardemummabullar

Citește și: Cea mai delicioasă rețetă de omletă pentru micul dejun. Nu trebuie să adaugi lapte

Citește și: Rețetă de tocană de năut cu legume

Rețetă de tăiței chinezești cu legume. Ingrediente

  • 400 g taitei chinezesti
  • 4 linguri ulei de susan
  • o ceapa rosie
  • 3 catei usturoi
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 200 g varza tocata fin
  • 1/2 ardei iute (optional)
  • 2 fire ceapa
  • 2 linguri otet
  • 2 linguri sos soia
  • 1 lingura sos chili picant
  • un praf piper

Rețetă de tăiței chinezești cu legume. Mod de preparare.

  1. Fierbe taiteii chinezesti in apa suficienta, conform indicatiilor de pe ambalaj.
  2. Odata fierti, strecoara taiteii chinezesti, clateste-i cu putina apa rece pentru a le opri fierberea si stopeste-i cu putin ulei de susan.
  3. Separat, intr-un wok, incinge alte 2 linguri de ulei de susan si soteaza usturoiul cu ceapa rosie taiata feliute.
  4. Dupa 1-2 minute, adauga pe rand legumele (morcov, ardei), toate taiate julien, mai putin varza si ardei iute, pe care le adaugi taiate fin.
  5. Frige legumele amestecand permanent pana ce incep sa isi schimbe culoarea si consistenta, apoi adauga cele 2 linguri de otet, sosul de soia, lingura de sos chili si piperul, dupa gust.
  6. Odata sotate legumele, adauga taiteii chinezesti inapoi peste amestecul de legume si continua prepararea la foc mic, amestecand periodic, pentru 7-8 minute.
  7. Serveste taiteii chinezesti cu legume proaspat pregatiti, garnisiti cu ceapa verde tocata fin.

FOTO: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton