Rețetă de supă Ramen. Supa Ramen este o mâncare tradițională japoneză ce conține supă de carne sau pește. Fiecare zonă din Japonia are propria sa rețetă de Ramen. Supa poate să fie aromată cu sos de soia sau miso. Este un preparat delicios care se prepară foarte ușor.
CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!
Rețetă de supă Ramen. În cazul în care vă doreați să preparați ceva foarte gustos, dar și special, aceasta este soluția ideală. Supa Ramen îi va da pe spate pe cei dragi, care vor mai cere încă o porție, cu siguranță. În plus, nu aveți nevoie nici de vreun talent culinar aparte. Este simplu de preparat și va fi gata imediat.
Rețetă de supă Ramen – Ingrediente
-1 kg tacâmuri de pui,
– o ceapă, un morcov,
– 3-4 căţei de usturoi,
– o bucăţică de 3-4 cm de ghimbir,
– două ouă,
– sare,
– piper,
– ceapă verde,
– 200 g tăiţei.
Citește și: Plăcintă cu spanac proaspăt.Rețetă simplă
Citește și: Chifteluțe de pleurotus.Rețetă simplă și delicioasă
Citește și: Chiftele de quinoa.Rețetă gustoasă și sănătoasă
Citește și: Rețetă de Panna Cotta.Perfectă pentru orice ocazie
Rețetă de supă Ramen – Mod de preparare
1. Pentru început, spălați tacâmurile de pui
cu apă rece. După care, puneți-le într-o oală.
2. Adăugați ceapa, morcovul, usturoiul și ghimbirul
curăţate. Acoperiți cu apă și puneți la fiert, la foc mic.
3. După ce a fiert carnea, strecoară supa și pune-o într-o crăticioară.
4. Potrivește-o cu sare și piper și păstrează supa fierbinte, potrivit libertatea.ro.
5. Scoate carnea de pe oase.
6. Apoi, fierbe tăițeii strecoară-i și pune-i
într-un bol.
7. Ouăle se fierb tari, se curăţă de coajă, se
taie în jumătăţi pe lungime şi se pun peste tăiţei.
8. Acum, adaugă carnea de pui și ceapa verde
tăiată. Toarnă și zeamă de lămâie. Se servește fierbinte.
Poftă bună!