Rețeta de supă cu găluște a Andreei Bănică. Secretul artistei

.

Rețeta de supă cu găluște a Andreei Bănică. Pentru orice gospodină, supa cu găluște e o adevărată provocare, dat fiind că nu întotdeauna acestea ies pufoase… Iată care este secretul artistei pentru niște găluște perfecte!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Rețeta de supă cu găluște a Andreei Bănică. Artista are o comunitate mare pe conturile de socializare, aceasta împărtășind cu fanii noutățile din viața sa. Probabil că și Andreea Bănică a fost surprinsă de succesul de care s-a bucurat pe Instagram supa ei cu găluște, după ce a postat o fotografii. Drept urmare, artista a împărtășit rețeta cu gospodinele care o urmăresc în social media, dându-le și câteva sfaturi importante.

Rețeta de supă cu găluște a Andreei Bănică


Dat fiind că e o adevărată provocare să faci găluște gustoase și pufoase, multe gospodine preferă să apeleze la tăiței atunci când fac supă. Andreea Bănică le-a împărtășit însă secretele ei, după ce poza postată de ea cu supă cu găluște a făcut furori pe Instagram. Iată de ce ingrediente aveți nevoie pentru a face cea mai gustoasă supă.

Citește și: Rețetă ostropel cu carne de porc.

Citește și: Rețetă brioșe simple.

Citește și: Rețetă înghețată de casă cu ciocolată.Un desert cremos


Citește și: Prăjitură cu urdă.Rețetă simplă și gustoasă

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 4 morcovi
  • 1 țelină
  • o legătură pătrunjel
  • 1 păstârnac
  • sare

Desigur, puteți folosi și pui, pe care îl fierbeți înainte de a adăuga legumele, sau, mai simplu, concentrat de găină, va da supei un gust savuros.

Ingrediente pentru găluște:

  • o lingură de ulei
  • o lingură de apă
  • un vârf de cuțit de praf de copt sau bicarbonat stins
  • un praf de sare
  • 60 de grame griș

Cum se prepară supa cu găluște

Andreea Bănică le-a dat detalii exacte fanilor ei, menționând totuși că pune grișul la ochi, în funcție de cât de tari vrea să-i iasă găluștele. Pentru început, se curăță și se spală legumele, apoi se toacă în cubulețe și se pun la fiert într-un vas încăpător (găluștele își dublează forma la fierbere).

Apoi se amestecă ingredientele pentru găluște și se lasă puțin să se odihnească, până fierb legumele. Se pun în supă pe rând, cu o lingură mai mică (înmuiată înainte în supă).


Artista le-a dat tinerelor gospodine un pont important – după ce fierb timp de 5 minute, peste găluște se toarnă un pahar cu apă rece. Acest lucru, spune artista, va ajuta găluștele să fiarbă mai bine și să devină pufoase. Din momentul în care reîncep să fiarbă, se mai țin două minute și se oprește focul.

Supa se servește cu pătrunjel tocat deasupra.