Rețetă de shaorma de pui. Dacă vă este poftă de mâncare de tip fast-food, însă doriți o alternativă mai sănătoasă, nu ezitați să încercați rețeta de shaorma recomandată de noi. Se prepară foarte simplu, iar gustul este unul inedit.
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!
Rețetă de shaorma de pui. Pentru această rețetă, veți avea nevoie de câteva ingrediente simple, la îndemâna oricui. Timpul de preparare este de aproximativ o oră, iar rezultatul va fi unul senzațional. Shaorma pregătită în casă poate fi „personalizată’ după bunul plac și, bineînțeles, se poate opta și pentru o variantă vegetariană. Iată modul de preparare.
Citește și: Rețetă de file de șalău cu sos de vin alb și cartofi natur
Citește și: Câtă drojdie se pune la pâinea de casă.Secretul unui aluat pufos
Citește și: Rețete cu prune uscate
Citește și: 10 rețete cu conopidă pentru toamna asta
Mod de preparare Shaorma in casa
1. Fiecare lipie se intinde, se unge cu un strat foarte subtire de maioneza si se pun pe rand cartofii, varza, carnea, usturoiul, castravetii murati (toate in cantitati mici).
2. Se ruleaza fiecare lipie umpluta si se inchide la ambele capete; cand sunt gata toate de umplut , se dau la cuptorul cu microunde 2-3 minute.
Pofta buna!
Ingredientele si cantitatile le gasesti aici: https://sfatulparintilor.ro/reteteletale/aperitive-garnituri/shaorma/.
Sursă foto: Freepik