Rețetă de Sangria. Perfectă pentru tine și prietenii tăi!

.

Rețetă de Sangria. Vreți să vă potoliți setea cu altceva în afară de apă? Ați vrea să vă delectați cu o băutură fină, însă canapeaua de acasă e mai comodă decât scaunul de la restaurant? Ei bine, aveți noroc, pentru că puteți prepara un adevărat deliciu chiar la dumneavoastră în bucătărie. Rețeta de Sangria recomandată de noi e perfectă atât pentru tine, cât și pentru prietenii tăi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rețetă de Sangria. După o mâncare gustoasă, aveți nevoie și de o băutură pe cinste, nu-i așa? Dacă vreți să vă recoriți cu ceva delicios, nu ezitați să încercați rețeta de Sangria. Este adorată de spanioli pentru gustul ei unic și o numesc „pasiune într-un pahar’.


Rețetă de Sangria. Rețeta de Sangria are la bază doar câteva ingrediente. Este, de fapt, un amestec de vin și fructe proaspete, combinație ce vă va cuceri papilele gustative. Dacă sunteți gata să treceți la treabă, aveți grijă să urmăriți întocmai pașii de mai jos, pentru un rezultat excelent.

Citește și: Rețetă de vinete cu parmezan.Ușor de gătit!

Citește și: Rețetă de prăjitură cu spumă ness.Un deliciu pentru toată familia

Citește și: Rețetă de ciorbă de fasole cu costiță afumată.Secretul Mirelei Vaida


Citește și: Rețetă de vinete la borcan pentru iarnă.Ușor de preparat

Rețetă de Sangria – Ingrediente

  • 500 ml vin roşu
  • 100 ml apă carbogazoasă
  • 100 g zahăr brun
  • 50 ml lichior de portocale
  • 2 portocale
  • 2 mere

Rețetă de Sangria – Mod de preparare

1. Acum că ați adunat toate ingredientele, vă puteți apuca de treabă. Nu veți pierde prea mult timp în bucătărie, fiind un preparat ce se face ușor, în doar câteva minute.

2. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă ocupați de zahărul brun. Acesta trebuie dizolvat în cantitatea de vin roșu indicată.

3. După ce zahărul brun s-a dizolvat, puteți adăuga sucul obținut de la cele două portocale.

4. Nu trebuie să curățați merele. Acestea doar se taie și mai apoi se pun și ele în vinul roșu, informează site-ul clickpoftabuna.ro.


5. Compoziția obținută să bagă apoi la rece, în frigider. Amestecul se lasă acolo preț de aproximativ șase ore, pentru ca gustul final să iasă perfect.

6. După ce ați lăsat ingredientele 6 ore în frigider, la final se pune și lichiorul. Mai apoi, puteți pune și 100 ml de apă gazoasă. Asta a fost tot. Sperăm că v-a plăcut rețeta recomandată de noi.

Sursă foto: Pixabay