Rețetă de prăjitură Roua dimineții. Un desert delicios

.

Rețetă de prăjitură Roua dimineții. Dacă vă este poftă de ceva dulce și dispuneți de puțin timp de petrecut în bucătărie, trebuie neapărat să încercați prăjitura Roua Dimineții. Iată cum se prepară acest desert fabulos care, cu siguranţă, vă va încânta papilele gustative.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Rețetă de prăjitură Roua dimineții. Desertul este unul original, care arată bine și mai presus de toate are un gust foarte bun care va cuceri pe toată lumea.


Citește și: Rețetă pentru prăjitura Albinuța

Citește și: Rețetă de prăjitură cu gem si aluat ras

Citește și: Prăjitură cu ness şi nuci

Citește și: Rețetă de prăjitură cu albușuri

Rețetă de prăjitură Roua dimineții. Veți surprinde plăcut oaspeții şi familia cu o asemenea capodoperă culinară care este o combinație de brânză, cocos, blat pufos şi cremă de vanilie.

Rețetă de prăjitură Roua dimineții. Ingrediente

Unt – 200 g

Zahăr – 150 g

Ouă – 3 bucăţi+1 albuş


Smântână – 150 g

Lapte – 3 linguri

Făină – 300 g

Praf de copt 10 g

Cacao – 2 linguri pentru biluțe

Brânză de vaci – 200 g

Zahăr – 3 linguri

Gălbenuș de ou – 1 bucată

Fulgi de nucă de cocos – 5-6 linguri

Pentru cremă: Lapte – 2 căni, Ouă – 1 bucată, Zahăr – 150 g, Făină – 2 linguri, Vanilie – după gust

Rețetă de prăjitură Roua dimineții. Mod de preparare

Rețetă de prăjitură Roua dimineții. Din compoziția obținută modelați bile de mărimea unei nuci şi dați-le la congelator pe 30 de minute

Pentru aluat, mixați untul moale şi zahărul. Adăugați ouăle şi albușul, mixați bine.

Apoi adăugați smântâna, laptele, făina şi praful de copt. Mixați până obțineți un aluat omogen.

Mai departe, turnați jumătate din cantitatea de aluat în forma de copt unsă cu unt. În aluatul rămas adăugați pudra de cacao. Amestecați bine. Turnați aluatul cu cacao peste cel alb.

Scoateți biluțele din congelator şi aranjați-le liniar pe aluat, apăsându-le ușor în interior. 8. Coaceți prăjitura în cuptorul preîncălzit la temperatura 180°C, timp de 40-45 de minute.


La cremă, mixați oul cu zahăr şi vanilie. Adăugați făina, amestecați bine până la omogenizare. Turnați laptele şi puneți amestecul la foc. Fierbeți crema până se va îngroșa.

După, amestecați continuu cu un tel. 11. Lăsați prăjitura să se răcească complet şi turnați peste ea crema fiartă. Decorați cu pudră de cacao, scrie Jurnalmm.ro.

Poftă bună!

Foto: Retetepractice.ro