Rețetă de prăjitură cu banane și fulgi de ovăz

.

Rețetă de prăjitură cu banane și fulgi de ovăz. Desertul, în special prăjiturile, sunt genul de preparate pe care majoritatea persoanelor le evită, de teama de a nu se îngrășa. Zahărul în exces și făina albă sunt cunoscute ca inamici ai siluetei și nu au nicio valoare nutrițională. Noi vă propunem un desert sănătos, o rețeta de prăjitură cu banane și fulgi de ovăz, bogată în nutrienți de calitate, ce poate fi servită chiar și la micul dejun.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Rețetă de prăjitură cu banane și fulgi de ovăz. Cu toții știm că este dificil să te răsfeți cu preparate delicioase, atunci când ai grijă la siluetă. Totuși, nu toate produsele gustoase îngrașă, mai ales dacă le preparați acasă. Rețeta de prăjitură cu banane și fulgi de ovăz este delicioasă și conține o mulțime de fibre, necesare pentru digestie, dar și carbohidrați de calitate care vă conferă energie pe tot parcursul zilei. Prăjitura cu banane și fulgi de ovăz este simplu de preparat și este ideală pentru un mic dejun sau o gustare.


Citește și: Budincă de orez cu cardamom și scorțișoară, după rețeta Laurei Cosoi

Citește și: Rețetă de paste cu legume la cuptor. Se prepară rapid și este un deliciu culinar

Citește și: Doctorul Cezar a dezvăluit rețeta lui minune pentru imunitate: „Eu n-am mai răcit și n-am mai avut gripă de opt ani'

Rețetă de prăjitură cu banane și fulgi de ovăz. Ingrediente

  • 2 banane
  • 1 cană de afine
  • 1 cană lapte de cocos
  • 1 cană fulgi ovăz
  • 1 ou
  • 1 linguriță esență de vanilie sau un baton de vanilie
  • 3 – 4 linguri sirop de agave
  • migdale
  • fulgi de migdale

Rețetă de prăjitură cu banane și fulgi de ovăz. Mod de preparare

  1. Mai întâi trebuie să zdrobești bananele cu furculița. Apoi, într-un bol, amestecă bananele zdrobite cu oul, laptele, și adaugă treptat făina în timp ce amesteci cu o spatulă.
  2. Peste preparat, adaugă fulgii de ovăz, vanilia, siropul de agave, afinele și migdalele. După gust poți zdrobi migdalele sau le poți pune întregi, notează upfit.one.
  3. Toarnă întregul conținut într-o tavă. Preîncălzește cuptorul la 175 de grade. Lasă prăjitura la copt timp de 30 – 40 de minute.
  4. Pe la jumătatea timpului de coacere, poți presăra fulgi de migdale peste.

FOTO: Pexels